video's

450 YouTube abonnees winactie!

2 april 2018
450 YouTube abonnees winactie

Yes! We hebben 450 YouTube abonnees. Om dat te vieren geef ik maar liefst 5 pakketjes weg met allerlei leuke spulletjes.

Zoals jullie in het laatste Weekendvlog konden zien, inspireerde het boek Steeds leuker mij om te minimaliseren. Van mijzelf ben ik een enorme rommelkont. Ik lijd absoluut niet aan het syndroom een opgeruimd huis, is een opgeruimd hoofd. Het maakt me niet uit hoe onopgeruimd het thuis is, ik slaap er niet minder om en het heeft geen invloed op mijn humeur of stemming. Ik ben zelf de baas over mijn emoties en niet andersom.

450 YouTube abonnees

Klik hier als je de video niet goed kan zien

Van rommelkont naar opruimfanaat

Mijn man is dus compleet het tegenovergestelde van mij. En zoals dat dan in relaties gaat, probeerde hij mij ook een beetje te veranderen beïnvloedden. Tot grote frustratie van hem lukte dat dus niet. Ik ben behoorlijk hardnekkige rommelkont standvastig persoon. Vol verwondering kijk ik naar mijn man, die eerst in alle staten is omdat het een puinhoop is. Is het opgeruimd, kan -ie nog niet relaxen want stel je voor dat de kinderen wederom de speelgoedkisten leegplunderen tijdens het spelen. Spanning en stress alom. En ik? Ik maak me er niet druk om. Opruimen is gewoon niet zo mijn ding en stiekem was ik er van overtuigd dat ik degene van ons ben met het meest leuke leven…

Totdat ik het boek Steeds leuker las. Daarin werd ik geconfronteerd met de vraag wat het mij kostte. En dan niet alleen in financieele zin. Mijn gebrek aan opruimen, kost mij regelmatig extra tijd omdat ik het niet terug kan vinden. Soms geld, want als ik het niet terug kan vinden en ik heb geen geduld koop ik het gewoon niet. Zul je zien dat ik weken later met 2 dezelfde dingen opgescheept zit. De remedie: minder rommel is minder troep. Kijk, zo simpel kan het leven zijn. Ik weet al dat ik onopgeruimd ben omdat dingen bij mij geen vaste plek hebben. Afgelopen jaar besteedde ik aan mijn spullen een vaste plek geven. Dat is redelijk gelukt. Het laatste stapje in het opruimproces was om mij er bewust te worden van eerdergenoemd inzicht. Met dat in het achterhoofd sloeg ik vorig weekend aan het minimaliseren en ruimde mijn blogkast op.

Mijn blogkast

Mijn blogkast is eigenlijk gewoon een grote stakast. Hierin zit mijn idioot grote verzameling knutselspullen voor allerlei knutselinspiratie en doe het zelf projectjes. Maar ook allerlei accessoires en achtergronden voor het maken van foto’s. En het is een schatkamer aan allerlei geteste spullen en spullen die ik over heb omdat ik ze bijvoorbeeld niet gebruiken kon. Tijd om daar de bezem door te halen. Producten die ik gewoon een keer gekocht heb en nog steeds geen bestemming voor heb.

Om maar meteen de daad bij het woord te voegen, maakte ik 5 leuke pakketjes.

 1. Kids & Fun : Ilooms ballonnen, glow sticks, strijkapplicaties, Henry stofzuiger en Boss Baby
 2. New Mom: Milestone cards, Je kind als proefkonijn, drinkflesje van Tijgertje, de nieuwste Oei ik groei, Nijntje
 3. Zenner Beauty: 5 haarspelden van Zenner, leuke zeepjes en nagellagdroger
 4. Budget Favorites: Favoriete muurstickers van AliExpress, Mama schrijft en Papa Schrijft
 5. Wellness: Anders wonen, positief tegeltje, klapper, beautypakket van TREATMENTS Ceylon,

Pakketje winnen?

Om te vieren dat on kanaal nu 450 YouTube abonnes heeft, geef ik deze bovenstaande pakketjes weg. In bovenstaande video leg ik precies uit wat je moet doen om een van deze leuke pakketjes te winnen.

Liefs Josan

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’TwitterInstagram, Facebook of YouTube?

 • Reply
  Mega Primark Shoplog Lente 2018 | GoodGirlsCompany
  8 april 2018 at 22:30

  […] Minimaliseren kan je leren winactie […]

 • Reply
  Weekendvlog 7 Nickelodeon fandagen & Pasen | GoodGirlsCompany
  7 april 2018 at 19:30

  […] Minimaliseren kan je leren winactie […]

 • Reply
  Marian B
  6 april 2018 at 21:02

  Dat is een mooi aantal, gefeliciteerd!

 • Reply
  Dorien
  3 april 2018 at 16:00

  Ik ben niet zo heel handig met YouTube en zie dit staan “Reacties op deze video zijn verborgen in de Beperkte modus”, dus ik kan niet onder de video reageren, maar wel hier? Hopelijk mag dat ook ;-)! Het is wel gelukt het duimpje omhoog te doen en je te volgen! Ik heb ook zo’n handige dochter ;-), ze is al 9, en die weet het me wel uit te leggen. Leuke actie! Ik ben zwanger en het boek Oei ik groei heb ik ‘vroeger’ veel aan gehad. Maar we gaan die fase weer in, dus ik zou het erg leuk vinden dat boek te winnen. Pakket 2 dus: New Mom! Hoewel ik niet helemaal “New” ben in die zin ;-)! Hartelijke groet, Dorien

  • Reply
   Josan
   11 april 2018 at 22:03

   Gefeliciteerd je hebt pakket 2 gewonnen.

 • Reply
  Kimberley Van Ravenswaaij
  3 april 2018 at 14:08

  Wat een super lief filmpje weer! 😍 en wat leuk dat je dit doet. Ik zou graag meedoen voor pakket 1 of 4. 🙂 groetjes Kimberley

  • Reply
   Josan
   11 april 2018 at 22:04

   Gefeliciteerd je hebt pakket 4 gewonnen.

   • Reply
    Kimberley Van Ravenswaaij
    16 april 2018 at 22:45

    Dank je wel super leuk 😀

 • Reply
  Naomi
  3 april 2018 at 13:32

  Leuk!! Gefeliciteerd met de 450!!
  En dat ze mee mag doen in t filmpje, zo schattig, goede assistente 😊
  Wij doen graag mee voor pakket 1,3 of 5. Ben zo flexibel, helemaa niet de moeilijkste 🤣 hahaha

 • Reply
  Miranda
  3 april 2018 at 09:51

  Wat een leuke winactie! Wij doen graag mee voor pakket 1.
  Groetjes Miranda , isabella en Sarah

 • Reply
  Julia van empel-stamate
  2 april 2018 at 22:42

  Ik doe graag mee voor pakket 1

 • Reply
  Kristel Gubbels-Daemen
  2 april 2018 at 22:18

  Wat een leuke vlog. Wat heb je een super goede hulp zo schattig. Wij maken graag kans op pakketje 2. Erg handig, leuk en fijn met onze 2 dochters.
  Leuk truitje heb je aan. Waar is die van?

 • Reply
  elisabeth maria martina
  2 april 2018 at 22:06

  wat een leuke actie, ik doe graag mee voor pakket nummer 1

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!