Persoonlijk Tags

25 questions Tag

6 september 2015
Tag 25 questions-25 questions tag-GoodGirlsCompany-Tag

Zondag dus tijd voor een nieuwe Tag. Dit keer de 25 questions Tag. Dat ik vandaag 25 vragen over mijzelf ga beantwoorden is geen toeval. Vorige week werd ik door Sarah van Little Family of 3 getagd.  Deze Belgische mamablogger heeft een super leuk persoonlijk blog. Ze schrijft onder andere over haar gezinnetje en haar shop verslaving. Maar nu terug naar mij en de 25 vragen.

 1. Heb je huisdieren?
  Ja wij hebben een konijn genaamd Hip Hop. Gekscherend zeg ik wel eens dat hij door een hogere macht naar mij is toegestuurd. Ik heb hem namelijk niet gekocht, maar hij lag op straat. Het was een mooie zomerdag en in de warme zonnestralen lag midden op straat een konijn van het zonnetje te genieten. Ik keek toevallig uit het raam en zag het. Banf dat hij aangereden zou worden heb ik hem gevangen. Vervolgens ben ik de hele buurt afgegaan met de vraag of iemand een konijn miste. Maar hij was van niemand dus belde ik de dierenambulance maar op. Die wisten wel hoe laat het was en vroegen of ik hem wilde houden. Ik wilde best een huisdier maar dan graag als de missen die destijd 3 en 1 waren groter waren. Bovendien wilde ik de rechtmatige eigenaar de kans geven het beestje op te halen. Mocht die persoon dat niet doen, dan wilde ik wel eventueel mij over het beestje ontfermen. Toen de dierenambulance meldde dat dat niet mogelijk was omdat gevonden beesten nooit in hetzelfde postcodegebied worden terug geplaatst, was de keuze snel gemaakt. Dit is al weer 5 jaar geleden. Hip Hop is nog steeds in leven en maakt deel uit van ons huishouden.
 2. Noem 3 dingen op die het dichtst bij je zijn.
  Miss C die weer eens in de draagdoek slaapt terwijl ik dit blogje typ, een flesje spa met Appeldap, mijn laptop waar ik dit nu op typ.
 3. Hoe is het weer nu?
  Het is droog en de duisternis begint in te vallen. Je kan merken dat de zomer voorbij is.
 4. Rij je met de auto? Zo ja, heb je al eens een ongeluk gehad?
  Ja, er zit een deukje in de bumper omdat ik naar achteren reed. Telt dat ook?!
 5. Hoe laat was je deze morgen wakker?
  Tegen 8 uur deed ik eens serieus een poging om wakker te worden.
 6. Wanneer heb je voor het laatst gedoucht?
  Ik douche nooit, maar neem liever een bad.
 7. Wat is de laatste film die je hebt gezien?
  Eh, geen idee dat is een goede vraag. Blijkbaar is het al erg lang geleden.
 8. Wat staat er in je laatste sms’je?
  “Kruidenboter bedoel ik”. Mijn man sms’te mij tijdens het boodschappen halen. In het weekend is koken zijn pakkie an. Vandaag eten we soep en daar wilde hij stokbrood bij met kruidenboter. Maar in plaats van kruidenboter typte hij twee keer stokbrood.
 9. Wat is je ringtone?
  Geen idee. Ik heb zo’n standard ringtone die op het apparaat zelf zat.
 10. Ben je al eens in een ander land geweest?
  Ja, ik ben op Rhodos, Ibiza en Formentera geweest, Ook ben ik in Engeland, Amerika, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Slovenië, België, Turkijke, Spanje, Frankrijk en Portugal geweest. Ik heb in mijn jeugd zelfs in Duitsland gewoond
 11. Hou je van sushi?
  Nope, ik ben niet zo’n vis liefhebber.
 12. Heb je ooit medicijnen geslikt om sneller in slaap te vallen?
  Nee
 13. Waar doe je je boodschappen?
  Ligt er aan wat ik moet hebben. Heb ik veel merkspullen nodig dan is het Albert Heijn. Maakt het niet uit dan kies is vaak voor de Lidl.
 14. Heb je broers en zussen?
  Ja, ik heb 2 broertjes. Zij wonen in Engeland en ik heb een zus die in Enschede woont.
 15. Heb je een computer of een laptop?
  Een laptop. Eentje die hoognodig aan vervanging toe is.
 16. Hoe oud zal je zijn de volgende keer dat je je verjaardag mag vieren?
  Nog steeds beneden de 35
 17. Draag je een bril of lenzen?
  Ik heb een bril voor ver af. Recent ben ik er op gaan zitten waardoor het pootje is gebroken. Eigenlijk heb ik een nieuwe nodig en moet ik mijn ogen laten opmeten. Maar zo vlak na een zwangerschap wordt dat door opticiens afgeraden omdat door invloed van hormonen je ogen nog bepaalde ontwikkelingen door maken. Enkele weken geleden had ik echt hele vermoeide ogen. Nu weet ik dat op tijd naar bed wonderen doet.
 18. Verf je je haar?
  Nee, als ik gekleurd haar wil, kies ik voor extensions.
 19. Wat ben je vandaag nog van plan?
  Een blog over een winactie voor morgen schrijven, een filmpje in elkaar flansen voor Miss C en hopelijk nog tijd vinden om enkele blogs vooruit te plannen.
 20. Wanneer heb je voor het laatst gehuild?
  Tijdens de bevalling? Dat is denk ik dus eind mei geweest.
 21. Wat is je favoriete pizzabeleg?
  Kaas
 22. Eet je liefst een hamburger of een cheeseburger?
  Omdat ik vaker hamburgers eet, eet ik liever cheeseburgers. Ik vergeet altijd hoe die dingen heten als ik dan voor zo’n toonbank sta.
 23. Heb je al eens een nachtje doorgetrokken?
  Nee, ik kan echt HEEL SLECHT tegen te weinig slaap. Op schoolkampen en zo ben ik altijd de eerste die gaat slapen.
 24. Wat is de kleur van je ogen?
  Heel donkerbruin.
 25. Merk je het verschil tussen Pepsi en Coca Cola?
  Geen idee. Beide heb ik al anderhalf jaar niet gedronken.

Zo, dit waren mijn antwoorden. Ik heb eigenlijk geen idee welke blogger deze tag nog niet heeft ingevuld. Maar als je het een leuke vindt, neem hem dan lekker over.

 • Reply
  Furry Friend Tag - GoodGirlsCompany
  4 oktober 2015 at 12:01

  […] keer vul ik een tag in over mijn huisdier. Of beter gezegd. Ons huisdier Volgens mij heb ik in de 25 questions tag wel eens verteld dat wij een konijn hebben. Tot anderhalf jaar geleden was hij het enige mannetje […]

 • Reply
  Karen
  7 september 2015 at 12:31

  Wat een grappig verhaal van konijn Hip Hop. Het moest zo zijn dus. Fijn dat ‘ie bij jullie een plekje heeft. Leuk om te lezen weer Josan!

 • Reply
  Lifesabout
  6 september 2015 at 14:03

  Altijd leuk om een ander beter te leren kennen!

 • Reply
  Sylvie
  6 september 2015 at 12:52

  Leuke tag! Ik wist dat helemaal niet van je ogen en zwangerschap, ergens wel logisch!

 • Reply
  Tamara
  6 september 2015 at 09:19

  Superleuk die vragen! Door je plaatje heb ik spontaan zin in hanburger! Hahaha!

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Een kijkje in ons leven