Beautiful mama

18 nieuwe OPI Infinite Shine kleuren

12 juli 2015

Het is zomer en dat zie je. OPI breidt haar collectie uit. OPI Infinite Shine heeft er maar liefst 18 trendy nieuwe kleuren bij gekregen. Stel je voor: de kleur op je nagels hoeft de hele week niet te worden bijgewerkt. Met dit complete systeem kun je voortaan genieten van een intense glans, zoals je gewend bent van gel.

Voordat Miss C. geboren werd had ik altijd vrij lange nagels. Maar inmiddels ben ik daarvam op tereug gekomen. Het is niet handig met een baby. Ik ben veel te bang dat ik gaar per ongeluk krab of prik. En dan nog maar te zwijgen over alles dat er toch makkelijker bacteriën onder kunnen gaan zitten dan bij korte nagels. Nee, met pijn in mijn hart heb ik ze gekortwiekt. Maar een mooi lakje op zijn tijd, is nu wel een echte must.

Gelukkig kan dit ook met de nieuwe OPI Infinite Shine collectie. Deze collectie heeft lakjes in bijna elke kleur van de regenboog. Van neutrale tinten tot lekker heavy knal kleurtjes om op te vallen op een stralende zomerdag. En het mooie is, deze lak blijft ook nog eens ultralang zitten. Ideaal voor jonge moeders. Je hoeft je nagels niet vaak bij te lakken en ze zien er toch nog verzorgt uit.

Hoe OPI Infinite Shine werkt?

 1. PRIMER
  Deze revolutionaire base coat zorgt voor de perfecte hechting van je kleur!
 2. LACQUER
  Ontdek levendige, volle kleur – boordevol pigmenten
  Belangrijk: laat het 2elaagje Lacquer 2 minuten drogen. Ga dan pas verder met de volgende stap.
 3. GLOSS
  Met deze top coat krijg je duurzaamheid die je van een gel gewend bent. De speciaal ontwikkelde formule droogt Infinite Shine in gewoon daglicht en zorgt ervoor dat je je kleur heel eenvoudig kunt verwijderen met OPI Nagellakremover – zonder afweken!

De glans blijft totdat jij de kleur verwijdert!
Ontdek dit innovatieve 3-stappen systeem en geniet van de vele voordelen:

 • Zelf thuis aanbrengen; je hebtgeen lamp nodig voor uitharding
 • Glans blijft tot 10 dagen onveranderd mooi
  Snel droog
 • Eenvoudig en snel te verwijderen met OPI nagellakremover, zonder te weken

Hoe breng je OPI Infinite Shine aan? Nou zo!

 • Stap 1: Primer
 • Maak je nagels schoon met OPI nagellakremover en breng 1 laagje Infinite Shine Primer aan voor optimale hechting en verwijderen zonder vlekken.
 • Stap 2: Lacquer
 • Breng 2 dunne laagjes Infinite Shine kleur aan.
 • Stap 3: Gloss
 • Wacht 2 minuten nadat je de tweede laag kleur hebt aangebracht. Breng vervolgens 1 vrij royale laag van de top coat aan. Een laagje van deze speciale top coat zorgt voor spiegelgladde, glanzende nagels, die snel drogen in natuurlijk licht.

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Instagram

  Volg mij op Instagram!