DIY Lifestyle

11x stijlvolle paaseieren

14 maart 2016
Elegante paaseieren-Stijlvolle Paaseieren-Paaseieren versieren-posh easter eggs-decorating Easter eggs-

Aan het einde van de maand is het al weer Pasen. Voor ons heeft Pasen een diepere betekenis dan Paaseieren en vieren dat de lente weer is begonnen. Toch vind ik het altijd wel leuk om samen met mijn dochters paaseieren te versieren. Als kind kreeg ik meestal van mijn oma’s een eiermolentje. Heel wat eieren heb ik voorzien van een kleurtje en heel wat minuten ben ik er zoet mee geweest. Dit geef ik ook graag door aan mijn dochters. Zo maakten wij samen dinosaurus Paaseieren.

Laten we eerlijk zijn: de decoratie die je voor Pasen kan krijgen, is vooral kitsch. Groen, geel roze en andere pasteltintjes stralen je tegemoet. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn een huishouden waarin dat soort tinten dus niet de boventoon voeren in het interieur.  Vandaar dat onze nis- die met Kerst functioneerde als Kerstnis- nog angstvallig kaal is. Al weken zeg ik tegen de meiden dat we hem gaan versieren. Maar ondanks verschillende shoppingtripjes naar de Action, Xenos, Wibra, Big Bazar, Lidl en andere lowbudget winkels heb ik nog niet echt iets kunnen vinden wat ik mooi vind. Gelukkig kan je op internet veel inspiratie vinden. En toen ik deze stijlvolle paasseieren zag, bedacht ik mij: Ik begin met de eieren de rest van de decoratie komt later wel.

Washi tape paaseieren-GoodGirlsCompany-paaseieren versieren

Washi tape eieren

Washi tape gebruik ik voor het versieren van pakketjes, boekjes, en eigenlijk alles wat een personal touch moet hebben. Dus  waarom niet voor paaseieren versieren? Kies een washi tape met een kleur of print die jij mooi vind en beplak je eieren maar. Lovely Indeed laat zien dat dit ook hel mooi kan zijn.

Monochrome easter eggs-paaseieren versieren-GoodGirlsCompany-decorating easter eggs

Zwart witte paaseieren

De Zwart witte trend is helemaal hot en happening. Dus waarom zou je deze trend niet doorvertalen naar paaseieren?  Ik geloof dat veel meer mensen een poster met tekst in zwarte letters voorzien van zwart lijstje aan de muur hebben hangen, dan dat er mensen zijn die iets pastelachtigs met schaapjes en kuikens hebben. En Obviously Sweet begrijpt dat helemaal.

Paaseieren versieren-alternatieven-GoodGirlsCompany-decorating easter eggs

Natuurlijke paaseieren

Tijdrovend is het wel, maar dan heb je ook wat. Deze natuurlijk geverfd paaseieren van Bigsislilsis zijn stijlvol, en ook nog eens heel verantwoord voor het milieu. Mocht de kleur je niet aanstaan dan kan je natuurlijk ook nog gewoon en ander kleur kiezen.

stijlvol Paaseieren versieren-alternatieven-GoodGirlsCompany-decorating easter eggs

Grafitti paaseieren

Wat je met wat acrylverf, metallic stiften en een beetje gedulde kan bereiken laat Papernstitchblog je zien. Zo maak je in een handomdraai paaseieren in jouw lievelingskleuren die ook nog eens bij jouw interieur passen.

Stijlvolle paasieren-kaligrafie-GoodGirlsCompany

Kaligrafie paaseieren

Less is more blijkt uit deze paaseieren van Oh happy Day. Prachtig in hun eenvoud en hey wit met zwart kan altijd.

Chalk board easter eggs-paaseieren versieren-GoodGirlsCompany-decorating easter eggs

Krijtbordverf paaseieren

Vind je Kaligrafie een beetje lastig maar wil je een ei wel voorzien van een persoonlijke boodschap? Probeer dan eens deze krijtverf paaseeieren. OleanderandPalm laat zien dat dit minsten zo mooi is.

 

Stijlvolle paaseieren-GoodGirlsCompany-decorating Easter eggs

Punaise paaseieren

Nog een leuke manier om paaseieren te versieren is door gebruik te maken van punaises. Opnieuw creatief gevonden door Papernstitchblog.

Stijlvolle paaseieren-GoodGirlsCompany-decorating Easter eggs-Paaseieren met bladgoud

Bladgoud Paaseieren

Goud is voor winnaars en kan altijd. Dat wil zeggen mits je het op de juiste manier toepast. Little Inspiration laat je zien hoe je dit edel metaal op subtiele wijze gebruikt om je paaseieren van een gouden finishing touch te voorzien.

Elegante paaseieren-GoodGirlsCompany-decorating Easter eggs-Paaseieren met bladgoud

Met een veertje

Paaseieren versieren hoef je natuurlijk niet heel groot en bombastisch aan te pakken. Lopisliv laat zien dat je door een elegant klein veertje toe te voegen al een prachtig effect creëert.

Elegante paaseieren-GoodGirlsCompany-decorating Easter eggs-Paaseieren in mooie tinten

Dat een kantje niet truttig hoeft te zijn zie je terug bij deze paaseieren van Urban Comfort. Kijk dan trek ik pastelkleuren dus opeens weer wel.

Inspiratie Paaseieren versieren-GoodGirlsCompany-Paaseieren op stijlvolle manier decoreren

Prachtig in hun eenvoud en daarom mochten deze eieren van A daily something niet op mijn lijstje ontbreken.

GoodGirlsCompany-handtekening

 

 

 

Volg jij mij ook al via Google+Bloglovin’Twitter,Instagram,Facebook of YouTube?

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

Volg mij op Instagram!