Persoonlijk

10x Haat aan… #1

3 september 2015
Haat aan-GoodGirlsCompany-irritaties

Wie GoodGirlsCompany al wat langer bezoeket, weet dat ik het woord haat zelden in de mond neem. Mijn blog draait om liefde, vriendjes zijn, elkaar ondersteunen en dat soort container begrippen. Regelmatig verras ik mijn lezers met winacties. Gewoon omdat het kan. En omdat ik het leuk vind om mij Sinterklaas te voelen in plaats van die andere. Anyways….Toch ontkom ik niet aan haat. Je bent geen mommy blogger als je geen haters hebt. Op internet is er zelfs een echte mommy bloggers haatforum. Mooi want je grootste haters, zijn misschien wel je trouwste fans. Linksom of rechtsom het zorgt toch voor bezoekers. So keep on talking!

Vandaag maak ik even een uitzondering. Verruil ik alles is liefde voor wat anders. Sommige dingen zijn namelijk zo hatelijk. Ja met hoofdletter H dat ze een speciaal plaatsje verdienen. Niet in de hel, maar op mijn blog. Lees je even mee? En als jij je hier schuldig aan maakt, heb je nu de mogelijkheid om het te veranderen.

 1. Haat aan… mensen die 100 rijden waar je 120 mag. Of 60 op een Provinciale weg, HAAL ZE VAN DE WEG!!!! Ja, je leest het goed. Typisch gevalletje road rage, maar ik kan er echt zo slecht tegen. Als je op zo’n eenbaansweg- waar je niet mag inhalen- gewoon echt uuuren ( want zo voelt dat altijd) achter een zo’n droeftoeter zit, die het gaspedaal nog steeds niet gevonden heeft.
 2. Haat aan…ouderen in de ochtendverkeer. Begrijp me goed ik heb niks tegen ouderen. Ik mag ze graag. Ze hebben altijd wel oog voor mij of mijn baby. Ooit zat ik op een koor waarbij de meerderheid ruim boven de 50 was. Leverde boeiende gesprekken op. Helaas valt dat zelfde niet te zeggen over ouderen in het ochtendverkeer. Voor sommige is doorrijden niet hun sterkste ding. Over trein of bus nog maar te zwijgen. Dit zijn plekken waar je niet graag in de ochtendspits komt. Dus waarom als oudere die toch niet meer werkt? Ik snap dat niet. Als ik zo oud ben dat ik niet meer ’s ochtend op tijd hoef op te staan om te werken, zie je mij ook echt niet in het ochtendverkeer. Ik zou pas ’s middags uit mijn bed kruipen . Ook omdat ik ik het idyllische idee heb dat ik in het verzorgingstehuis tot diep in de nacht boeken zal lezen, Netflix kijken of gezellig dansen. Met man en als ik weduwe ben met een buurman op leeftijd die ook nog soepel in de heupen is.
 3. Haat aan… de Tv die een update installeert net nu je Netflix wilt gaan kijken. Ja Samsung, gewoon dus niet doen. Tenminste niet als je nog langer deel wilt uitmaken van mijn huishouden.
 4. Haat aan… regenbuien als ik mijn paraplu niet bij me heb. Yep ik heb regelmatig een paraplu bij mij. Gewoon omdat het helpt. An apple a day keeps the docter away en mijn onnodige paraplu houdt de regenbuien weg. Maar helaas als ik hem vergeet gaat het regenen. Altijd.
 5. Haat aan… je boodschappenlijstje afwerken en bij thuiskomst ontdekken dat je 1 ding vergeten bent. En gek genoeg is het bij mij altijd een ingrediënt waar ik dus niet zonder kan. Wereldproblematiek op micro-niveau, maar daarom niet minder ingrijpend.
 6. Haat aan… de post die na 2 keer bezorgen het pakketje op een afhaalpunt brengt. En het is weekend. Dus de eerstvolgende mogelijkheid om hem op te halen is pas volgende week. Zo irritant vooral wanneer blijkt dat de buren wel thuis waren en het pakketje met alle liefde daar naar toe gebracht had kunnen worden zodat ik hem wel meteen had. Je begrijpt het: irritatiepuntje. Helemaal als de eerstvolgende maandag daarop een feestdag is. Zo’n Eerste nog wat dag en de daaropvolgende dinsdag een tweede nog wattes dag is waardoor het pas WOENSDAG(!!!) is waarop je het kan ophalen. Niet leuk PTT, PTT post, TNT , PostNL of hoe jullie ook heten.
 7. Haat aan …je nagel die afknapt juist nu hij zo lekker lang is. Happens. Every. Single. Time. Ondanks de tips van beauty bloggers.
 8. Haat aan… ijs-dieven. Van die personen die stiekem het laatste restje ijs uit de Ben & Jerry’s ijsbeker scoopen. Dat je je de HELE dag al op dat restje verheugd. In de supermarkt de verleiding weerstaat om een nieuwe beker te kopen want je hebt nog wat. En ’s avonds laat ontdekt dat iemand je is voor geweest. En de winkels dicht zijn. Echt er zijn huwelijken ontbonden om minder.
 9. Haat aan…muziek op blogs of websites. Zo irritant wanneer je meerdere tabs open hebt staan en ze een voor een af moet om te achterhalen waar die herrie vandaan komt. Een tip: Gewoon. Niet. Doen.
 10. Haat aan… je wekker die vroeg afgaat op je vrije dag. Niet omdat je vroeg moet opstaan, maar omdat je vergeten bent hem uit te zetten.

Zo dat lucht op! Misschien moet ik dat wel vaker doen.
Q wat vind jij echt mega irritant en past zo in dit rijtje thuis?!

 • Reply
  10x haat aan.... #2
  9 april 2016 at 11:49

  […] H dat ze een speciaal plaatsje verdienen. Niet in de hel, maar op mijn blog. Mijn laatste hatelijke blogje ligt al weer enkele maanden achter ons. Het is niet zo dat de wereld er sindsdien beter op is […]

 • Reply
  Irene
  3 september 2015 at 23:08

  jaaa 100 rijden en dan ook lekker links blijven rijden. Zooo hatelijk haha

 • Reply
  Judith | myfoodblog.nl
  3 september 2015 at 23:01

  Vooral 1 en 5 zijn erg herkenbaar 😀
  Wat betreft OV: super irritant van die mensen die tijdens de spits hun tas pontificaal naast zich neerzetten op een aparte stoel. Zucht…

 • Reply
  tineke
  3 september 2015 at 13:06

  Die ijsdieven! :’D Of überhaupt mensen die het laatste koekje/gebakje/broodje/IETS waar je je op verheugd </3

 • Reply
  Sylvie
  3 september 2015 at 12:47

  Hahaha waar gaat punt 2 naartoe… 😉

 • Reply
  Fleur
  3 september 2015 at 12:21

  Grappig geschreven Josan, ik moest erg lachen. Ik haat voetgangersstoplichten waarbij het kruisende fietspad niet mee doet. Ik moet dagelijks bij zo’n stoplicht oversteken. Dan sta je te wachten met een kinderwagen en twee drukke jongetjes, wordt het (kort) groen, maar dan mogen ze niet helemaal naar de overkant rennen, want die fietsers hebben ook groen. Niet te doen eigenlijk.

 • Reply
  Nicole
  3 september 2015 at 10:52

  Hahaha die laatste, irritatiefactor hier ook! Vooral omdat mn man t dus vergeet en ik dus met de gebakken peren zit!

 • Reply
  Judith
  3 september 2015 at 10:40

  Hahahahaha ik ben het met alles eens!!! Ik kan niet rijden, dus daar kan ik niks over zeggen. Maar word regelmatig van mijn fietsje geduwd door zo een muts met haar kin op het stuur. Waarom zij wel wel en ik niet dan he…

 • Reply
  Malou
  3 september 2015 at 10:30

  Haha, hele irritante dingen ja!

 • Reply
  Karen
  3 september 2015 at 10:08

  Ik kan me geloof ik in jouw hele lijstje vinden. Onnodige linksrijdend vind ik ook heeeeeel irritant.

  • Reply
   Josan
   3 september 2015 at 10:09

   Dat doet mijn man dus ook. Vandaar dat ik een eigen auto heb 🙂

 • Reply
  Elisabeth
  3 september 2015 at 09:32

  Herkenbaar 🙂 Haat aan auto’s die (half) op de stoep parkeren zodat je er niet langs kan met de kinderwagen. Haat aan auto’s die niet al het verkeer (ja ook voetgangers zijn verkeer) voorrang geven dat rechtdoor gaat op dezelfde weg. Nou dat zijn ze wel denk ik…

 • Reply
  Linda
  3 september 2015 at 08:10

  Hihi, ik maak me er regelmatig ook schuldig aan om 100 te rijden. Veel zuiniger en gaat nog hard genoeg. Wel voornamelijk op de terugweg, pop de heenweg is het tóch anders met tijdsdruk.

Praat mee!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram

 • 𝐻𝑜𝓂𝑒 𝒾𝓈 𝓌𝒽𝑒𝓇𝑒 𝓉𝒽𝑒 𝒽𝑒𝒶𝓇𝓉 𝒾𝓈⁣
⁣
Allereerste #weekvlog online op #YouTube waarin ik jullie meeneem in ons nieuwe huis! Na maanden van wachten, veel regelen en stress is het dan bijna zover. Hij is bijna af dus we mochten gezellig met een helmpje op ons koppie rondlopen over de bouwplaats. ==> https://youtu.be/D2CvsWDiass⁣
⁣
Heb je nog tips waar ik op moet letten bij de oplevering?⁣
.⁣
.⁣
.⁣
⁣
#nieuwhuis #nieuwbouw #vlog #thuis #verhuizen #video # ⁣
#vlogger #vlogging #videography #filming #youtubechannel #mama #mamablogger #arnhem #nederland #momblog #momblogger #subscribe #mommyblog #motherhoodunplugged #motherhoodthroughinstagram #mommyblogger #smallyoutuber
 • Iedere zwangere vrouw schijnt last te hebben van zwangerschapscravings. Ik ook...in de nieuwste video vertel ik openhartig over waar ik mijn man voor op pad stuur en hoe agressief ik word als hij het opeet. ====> https://youtu.be/NpzbxGPPDos⁣
⁣
#zwanger #pregnancyannouncement #pregnancydiary #pregnant_world n #cute_pregnancy #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother # #foodie #foodlove #eten #gezomd #foodpassion #foodaddict #foodheaven #foodcoma #foodigers
 • ⭐𝟯𝟬 𝔀𝓮𝓴𝓮𝓷 𝔃𝔀𝓪𝓷𝓰𝓮𝓻⭐⁣
⁣
Gisteren bij de gyneacoloog geweest. Baby is netjes boven de groeicurve dus met een beetje geluk wordt het een groot kind net zoals zijn zus. Omdat het zo goed gaat, mag ik waarschijnlijk poliklinisch bevallen. Ik ben echt zo happy!!! Donderdag nog even verschillende prikken en onderzoeken doorstaan, maar het ziet er naar uit dat ik verder deze maand niet terug hoef te komen voor controles. ⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwanger #expectingmom #mommytobe #pregnantlife #pregnancystyle #zwanger #zwangerschapsshoot #pregnancyannouncement #pregnancydiary #pregnant_world #pregnantfashion #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #dutchmom #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #babyontheway #30weeks #30weken
 • They'd say I hustled, put in the work
They wouldn’t shake their heads and question how much of this I deserve
What I was wearing, if I was rude
Could all be separated from my good ideas and power moves
And they would toast to me, oh, let the players play
I’d be just like Leo in Saint-Tropez .
.⁣
.⁣
#elfontheshelf2019 #elfontheshelf #elfonashelf #elfontheshelfmeme #elfontheshelfclassroom #elfontheshelfideas #elfontheshelfinspiration #elfontheshelfchallenge #elfontheshelfadventures #elfontheshelfnl #elfontheshelfuk #elfontheshelfshenanigans #elfontheshelfarrival #elfontheshelf_norge #scoutelfideas #scoutelfreturnweek #scoutelf #christmas #festive #christmasinpiration #naughtelf #naughtyelfontheshelf #naughtelves #christmasdecorations #kerst #kerst2019
 • ⭐️KLEINTJE ⭐️
⠀⠀
Hoi, ik ben Josan en ik ben ‘maar’ 1.56 m lang. Met een 👶🏽 in mijn buik🤰🏾 die ongeveer 50 cm is, kom ik een beetje lengte kort. 😅Het schijnt dat kleintjes altijd eerder bevallen. ⠀⠀
💖Is er iemand die dat bevestigen kan?💖
.
.
.
#kleintje #zwanger #zwangerschapsshoot #melanin #pregnancydiary #m#pregnant_world #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #pregnanyphoto #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #tbb #babyontheway #motherhoodunplugged #bumpstyle #babyonboard #maternitystyle #maternity #stylethebump #pregnantandperfect #pregnantmoms
 • ⭐I got 99 problems but a snitch ain’t one⭐⁣
Snitches get stitches. Elves don’t come to play⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#elfontheshelf2019 #elfontheshelf #elfonashelf #elfontheshelfmeme #elfontheshelfclassroom #elfontheshelfideas #elfontheshelfinspiration #elfontheshelfchallenge #elfontheshelfadventures #elfontheshelfnl #elfontheshelfuk #elfontheshelfshenanigans #elfontheshelfarrival #elfontheshelf_norge #scoutelfideas #scoutelfreturnweek #scoutelf #christmas #festive #christmasinpiration #naughtelf #naughtyelfontheshelf #naughtelves #christmasdecorations #kerst #kerst2019
 • Vanavond is het #Pakjesavond en dan is Sinterklaas gelukkig voorbij. Het begint het me steeds meer tegen te staan.Wij vieren geen Sinterklaas en eigenlijk is dat nooit een probleem geweest. Totdat Chloe naar school ging en vooral bleek dat volwassenen het daar erg moeilijk mee hebben. 🤬In het kader van dat ze zielig is, wordt ze geïndoctrineerd met een geloof waar wij zelf niet achter staan. Als het om een religie zou gaan, zou ik het ook niet okay vinden als school dit aan haar opdrong🙄
Ik schreef een blog over waarom ik bijna geneigd was, mijn dochter deze hele maand thuis houden van school. 🤨Vanmiddag is Chloé weer eens vrij dus ik ben aan de wijn🥂
https://www.goodgirlscompany.nl/sinterklaas-pakjesavond-staat-mij-tegen/
.
.
.
#sinterklaas #feestje #mamablogger #mamaseerstewijntje #wijnen #geenalcohol #zwanger #alcoholvrij #gekregen #zwangerschap #feestdagen #mommytobe #noalcohol #preggobelly #preggo #pregnant #feestmaand #pregnantbelly #pregnantfashion #pregnantoutfit #pregnantshoot #feestjurk #zwangerschapskleding #zwangerschapsshoot #wijnenwijnenwijnen
 • ⭐️Goedemorgen⭐️ Ze zeggen an Apple a day keeps the doctor away.... mij trouwens ook want die appel hoef ik niet. 😂 Ik realiseerde me dat ik sommige fruitsoorten al meer dan 6 maanden niet kan eten. Als je me dit van tevoren had verteld had ik daar waarschijnlijk veel meer moeite mee gehad dan nu. Het scheelt in elk geval wel strooigoed kilo’s nu in december 🥝🍒🍎#appetitejournal #buzzfeast #foodlover #foodforfoodies #nergi #fruit #eten #ontbijt #gezond #zwanger #zwangerschap #instagood #breakfast #breakfastideas #ontbijt #gezondeten #gezondontbijt #kiwiberry #kiwibes #fruit #fruits #nomnomnom
 • ⭐𝓡𝓲𝓼𝓮 𝓪𝓷𝓭 𝓼𝓱𝓲𝓷𝓮⭐⁣ ⁣
Ik zit in mijn derde trimester! 🎉 Ik ben bijna 10 kilo aangekomen. 🙈 Het einde komt langzaam in zicht...ik heb zo'n vaag vermoeden dat babyboy wel eens eerder zou kunnen komen. In onze nieuwste video op YouTube klets ik je bij https://youtu.be/kehsMI_jS2A⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#zwangerschapsaankondiging #zwanger #zwangerschapsshoot #pregnancyannouncement ##pregnancydiary # #pregnant_world #pregnantbelly #pregnantstyle #pregnancyfashion #cute_pregnancy #pregnanyphoto #pregnantandperfect #pregnancystyle #mommytobe #mommyhood #expectingababy #expectingmom #expectingmoms #expectingmother #expectingmommy #tbb #babyontheway #motherhoodunplugged #bumpstyle #babyonboard #maternitystyle #maternity #stylethebump #pregnantandperfect #pregnantmoms #
 • ⭐️I like big balls and I can not lie⭐️ You other elves can’t deny 😂🙈🤣
.
.
.
#elfontheshelf2019 #elfontheshelf #elfonashelf #elfontheshelfmeme #elfontheshelfclassroom #elfontheshelfideas #elfontheshelfinspiration #elfontheshelfchallenge #elfontheshelfadventures #elfontheshelfnl #elfontheshelfuk #elfontheshelfshenanigans #elfontheshelfarrival #elfontheshelf_norge #scoutelfideas #scoutelfreturnweek #scoutelf 
#christmas #festive #christmasinpiration #naughtelf #naughtyelfontheshelf #naughtelves #sirmixalot
 • ⭐️It’s my party! ⭐️Van de week vierde ik mijn verjaardag. Ook al koos ik er dit jaar bewust voor om niet groots uit te pakken, toch vond ik het belangrijk om er even bewust bij stil te staan. Wat ben ik gezegend. 🙏🏾 Drie gezonde kinderen, een vierde op komst. Een nieuw (t)huis in aanbouw. Afgelopen jaar was pittig en soms heel hectisch. Mijn gezondheid liet me bij vlagen in de steek en deze zwangerschap vraagt meer van mijn lichaam dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Maar ik ben er nog. Kan het einde zien en kijk er naar uit om mijn zoon straks veilig en warm vanuit het ziekenhuis mee naar huis te nemen. 👶🏽💙
.
Wie jarig is trakteert dus bij deze kan je een mooie carseat cover en hoody van Dooky winnen. https://www.goodgirlscompany.nl/dooky-carseat-cover-en-hoody/
.
.
.
#zwangerschap #baby #birthdaygirl #pregnant #pregnancyfashion #babybump #mommytobe #zwangerschap #winactie #giveaway #birthday #pregnant #tbb #pregnantbelly #pregnantfashion #preggers #preggo #dutchmom #mamabloggers #mama #mommylifestyle #mommylife #melaninpoppin #melanin #haiti #hatian #happybirthday #happy #blessed🙏

Dit zijn wij!