Kinderkamer Lifestyle

Zzipp lifestyle

8 juni 2010
Bij het zien van de eigengemaakte spulletjes van Zzipp lifestyle word je vanzelf vrolijk. Zzipp verkoopt hippe lifestyle producten voor happy kids en trendy ouders. Van broches, nostalgische kinderkamer kunst en stoffen opbergmanden tot hoesjes voor de Nintendo DS.

Eigenaresse Tanja was als kind al een creatieve duizendpoot die de naaimachine van haar moeder ‘leende’ om eigenhandig kleding in elkaar te zetten. Maar zoals dat dan gaat, word je volwassen, ga je iets studeren waarmee je je brood verdienen kunt en zet je je creatieve talenten een beetje op een lager pitje. Totdat ze moeder werd. Er ging een totaal nieuwe wereld voor haar open. Wat begon met het fabriceren van een beddengoed voor haar zoon, is inmiddels uitgebreid tot een webwinkel waar je de leukste spulletjes met vintage printjes vindt.

En deze vintage printjes zijn echt de specialiteit. Zzipp lifestyle is altijd op zoek naar nieuwe stoffen met vintage prints om daaromheen allerlei producten te bedenken. Haar kinderen zijn haar grootste inspiratiebron. Door hen wordt elk product uitvoerig door getest voordat het in de winkel komt.

Giveaway Zzipp lifestyle

Speciaal voor Trotse Moeders stelt Zzipp lifesteyle een pakketje beschikbaar die één van de lezers kan winnen. Hierin zit een broche, wenskaart en een sleutelhanger. De winnaar mag zelf de items uitkiezen. Wil jij ook kans maken op dit leuke pakketje klik dan hier. Inschrijven kan t/m 11 juli 2010. Voor de wedstrijdvoorwaarden, klik hier.

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!