Meisjeskleding

Zomercollectie Zara Mini 2015 en Zara Babymeisjes

5 maart 2015
Zara Babymeisjes zomercollectie 2015_ tuinbroek met bretels

Heerlijk hoe het ’s avonds langer licht is. Het weer mag dan nog wel wisselvallig zijn, over een aantal weken komt de lente er echt aan. Met onze eigen lentebaby in aantocht, ben ik druk bezig om leuke zomercollecties door te lopen. In de afgelopen blogposts presenteerde ik al zomercollecties van Tuufs World, Cakewalk Mini en Beebielove. Opvallende prints en felle kleuren voeren bij deze babykleding de boventoon. Natuurlijk mag de zomercollectie van Zara niet ontbreken. De babycollectie van dit Spaanse modehuis heeft natuurtinten maar ook jurkjes met mooie all-over prints en eigenwijze teksten. Dat vind ik leuk want een baby mag best wel wat personality uitstralen met haar kleding. In dit blog toon ik je een aantal gave looks van de zomercollectie 2015 Zara Mini en Zara Babymeisjes. De Zara Baby collectie is bedoeld voor babymeisjes in de leeftijd 0-12 maanden. De Zara Mini collectie voor de maten 3 tot en met 36 maanden.  Zo kun je dus lekker switchen tussen beide collecties. Nieuw op de website is de verschillende lookbooks en dit maal ook voor de kleintjes. Een bron van inspiratie die mixen en matchen van kledingstukken een stuk eenvoudiger maakt.

Kledingstukken die ik op het eerste oog niet zo bijzonder vond, bleken hierdoor toch meer uit de verf te komen.  Soms is het gewoon een kwestie van de goede details en de juiste accessoires. Gelukkig heeft de zomercollectie van Zara Mini en Zara Babymeisjes  dit genoeg. Van leuke eigenwijze broekjes, tot heerlijk sets en kruippakjes voor een relaxed dagje. De lederen ballerina’s zijn gewoon te schattig en een echte must-have om een outfit af te maken. Ik vind het leuk dat bij de broekjes niet altijd duidelijk is aangegeven of het voor jongens of meisjes is. Zo kun je van de gemêleerde broek met strik voor een lieve rose versie kiezen. Maar met een iets andere kleur oogt hetzelfde broekje ook meteen al wat stoerder.

 

Zara Mini zomercollectie 2015-klokrok-T-shirt met sterren-leren ballerina

Zara Mini zomercollectie 2015_jurk met stippen_leren ballerina

Zara Mini zomercollectie 2015_ jas met cappuchon

Zara Babymeisjes zomercollectie 2015_plisse jurk

Zara Babymeisjes zomercollectie 2015_Born wild_GoodGirlsCompany

Zara Babymeisjes zomercollectie 2015_ Wild spirit

Zara Babymeisjes zomercollectie 2015_ jurk met vogelprint

Zara Babymeisjes zomercollectie 2015- jurk met basic print

 • Reply
  Naomi
  12 mei 2017 at 14:56

  Ik baal enorm, had alles graag willen hebben voor mijn dochtertje. Deze collectie is nu helaaas niet meer te krijgen. Al zijn de nieuwe kleertjes die ze hebben ook enorm leuk

 • Reply
  Sonja
  6 maart 2015 at 16:05

  Alles in C’s kledingkast, please!

 • Reply
  We Like: Zara Baby zomercollectie - GoodgirlsCompany
  5 maart 2015 at 23:38

  […] Zomercollectie 2015 Zara Mini en Zara Babymeisjes […]

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!