BabyspullenKinderkamerLifestylespeelgoed

ZO! lifestyle

922 views
 Afgelopen winter heeft voor een ware babyboom om mij heen gezorgd. Het lijstje met te verwachten baby’s is eindeloos. En in de komende weken moeten er nog heel wat kinderkamers uit de grond gestampt worden. Waarom zou je de kinderkamer geen persoonlijk tintje geven met een leuk woordje of een naam? Dat kan met ZO! lifestyle

Ze zijn een super kraamcadeau of helemaal leuk als blijvende aankleding voor de kinderkamer: een naamslinger.

ZO! lifestyle Maakt de namenslingers van diverse vlaggetjes. Vlaggetjes zijn verkrijgbaar v.a. € 4,95 per vlag (inclusief karakter) en zijn gemaakt van katoen, wolvilt en eco-vilt (gemaakt van gerecyclede plastic flessen).

Zo-lifestyle-accessoires-voor-debabykamer-vlaggetjes-slinger-gemaakt-van-stof-Leena

Ieder artikel is met de handgemaakt en met de grootst mogelijke aandacht voor details. Iedere slinger is persoonlijk en origineel. Je vind er geen 2 dezelfde. Tenzij je dat graag wilt. Naast namenslingers vind je ook een ruim assortiment deur-, en kasthangers.

Zo-lifestyle-accessoires-voor-debabykamer-vlaggetjes-slinger-gemaakt-van-stof-Floor

ZO! is gemaakt met passie voor kleuren en materialen

De producten van ZO! lifestyle zijn gemaakt met een passie voor kleuren en materialen. Elk item is anders, omdat er geen grote oplages worden gemaakt. En alles wordt in eigen atelier gemaakt. ZO! lifestyle werkt vooral in opdracht, maar heeft daarnaast ook een klein assortiment producten op voorraad. De prijzen lopen uiteen van € 14,95 voor een vrolijke deurhanger met een (naam)button tot € 19,95 voor bijzondere kastenhangers van vilt.

Zo-lifestyle-accessoires-voor-debabykamer-vlaggetjes-slinger-gemaakt-van-stof-Zoe

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!