Geen categorie

We Like: Zara Baby zomercollectie

1182 views
De klok is verzet en de lente is begonnen. Als het aan mij ligt begint de zomer binnenkort. Nou ja, dat wil zeggen nadat ik zomerkleding, zomerschoenen en nog wat andere dingen heb gekocht. Ben jij ook een moeder die nu koortsachtig het internet afstruint in de hoop nog wat mooie babykleding te vinden? Wij helpen je de komende tijd.  In ‘We  Like’ hadden we het vorige week over POMPdeLUX. Deze week is het de beurt aan Zara. Zara Baby  haalt dit jaar haar inspiratie uit de natuur. Bij Zara  Baby vind je geen tijgerprintjes, maar babykleding in mooie zachte tinten met natuurlijke opdrukken. Kleding die heerlijk aanvoelt en er ook nog eens prachtig uitziet.

Groen jurkje met bloemmotiefje

De jurkjes hebben lichte kleuren en zijn her en der voorzien van een mooie bloemenprint. Zo heeft  de prin op het groene jurkje meer weg van een Millefleur print. En de bloemenprint op het witte jurkje geeft het een hele klassieke uitstraling.

Broek met vogeltjes
Witte jurk met bloemenprint

Het witte broekje met daarop een vogelprint is gewoon te schattig en leuk te combineren met een effen shirt en denimjackje.

T-shirt met bloemblaadjes
Achterkant van T-shirt met bloem
Growing up
Zara Baby I love green
My secret garden

Bekijk hier de Zara Mini zomercollectie 2015

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!