Meisjeskleding

Z8 zomercollectie Girls 2015

7 februari 2015
Zomer Z8 2015_zomercollectie Z8 kids_Zomerkleding Z8

De Z8 zomer 2015 collectie- Een aantal weken geleden, publiceerden we een blog over de Newborn collectie van Z8. Natuurlijk willen we jullie ook de Z8 zomer 2015 collectie voor Girls niet onthouden. Deze collectie kenmerkt zich door een stoere en sportieve look. Is je dochter niet zo’n girly girl, maar een stoer meisje? Dan zal ze met de zomercollectie van Z8 ontdekken dat roze best stoer kan zijn.

Van de vrolijke kleuren die in de Z8 zomer 2015 collectie gebruikt, word je helemaal blij en krijg je gelijk zin in vakantie! Z8 combineert basiskleuren als navy, white en off-white moeiteloos met pastelkleuren summer mint en pink. En voor een catchy look met accenten in neon pink en neon red.

z8 zomer 2015- Z8 Spring Summer 2015-zomerkleding voor meisjes-waar koop je Z8

De zomercollectie heeft een stoere en sportieve look gekregen. Pastelkleuren summer mint, emerald en pink worden gecombineerd met navy, white en candy. De neonkleur pink zet je in de spotlights en zorgt voor een mooi contrast met de pastelkleuren. Details als rugby-achtige prints met een vrouwelijke twist, bloemcorsages, strepen en sterren, stippen en zwaluwenprints voeren de boventoon.

Z8 Girls-zomercollectie 2015-meisjeskleding-kleding voor stoere meiden

Inhoud van dit blog

z8 zomer 2015

De jurkjes zijn weer volop aanwezig in verschillende mouwlengtes en combineert je dochter met hippe bijpassende vestjes en leggings. “Show yourself” en kies voor de gave kniekousen in pastel- en neonkleuren. De musthaves van dit seizoen! Leuk in combinatie met de jurkjes en  rokjes gemaakt van zachte sweatstof. Dit seizoen heeft Z8 ook een paar nieuwe opvallende kledingstukken zoals legging Kaat in bleached denim look, het jurkje Zita in rugby stijl en het sweatvest Emy in neon pink.

Z8 zomercollectie Girls

  • Reply
    Waar kan je Z8 zomer 2016 Girls kopen
    14 maart 2016 at 14:04

    […] jurkjes en rokjes doen me toch erg denken aan items uit eerdere collecties. Bijvoorbeeld aan de zomercollectie van 2015. Ook door het kleurgebruik. […]

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!