Babyspullen Kinderen en baby's Kinderkamer Lifestyle speelgoed

Yurada verkoopt hippe lifestyle voor kids

1 april 2011
Ben je opzoek naar Hippe hebbedingen? Dan moet je eens een kijkje nemen op Yurada. Deze hippe kinderwebsite verkoopt zachte spulletjes voor je kleintje, mooi beddengoed, hippe kinderkleding, trendy accessoires en ga zo maar door! Yurada’s collectie is altijd erg vernieuwend en uitgebreid door de vele unieke merken.

Yurada is bijvoorbeeld als één van de weinige webshops geselecteerd voor de verkoop van de gehele collectie van Koeka. Daarbij hebben ze ook een Koeka outlet. Een serie producten die sterk afgeprijsd is omdat de spulletjes snel uit het assortiment gaan.

Aankleedpopje Sis van Snoozebaby

Tijdens het shoppen viel ons oog op het leuke aankleedpopje van Snoozebaby; Sis. Net als een echt zusje is Sis er om heerlijk mee te knuffelen. Ook kan je dochtertje Sis spelenderwijs leren uit- en aan te kleden. Goed voor haar geduld en motoriek!
Net zoals we bij de andere producten van Snoozebaby gewend zijn, zitten ook aan Sis de populaire kleurrijke Snoozebabylabels. De labels, die variëren in grootte, kleur en materiaal, zorgen naast afleiding voor een rustgevend gevoel.

Yurada-Barbapapa poppen_Hippe lifestyle_kinderkamer_hippe hebbedingen_hip en hot

Vrolijke woon-en kinderkamer accessoires

De collectie van Yurada.nl bestaat uit vernieuwende, originele en vrolijke woon- en kinderkamer accessoires. Ook kun je bij Yurada.nl terecht voor de allerleukste cadeaus. In de webwinkel kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week producten bekijken en bestellen.

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!