FashionLifestyleMama

YouTique de webshop op Youtube

355 views

Als vrouw kan ik van een ding nooit genoeg krijgen: winkelen. Vroeger ging ik me offline te buiten aan deze hobby tegenwoordig doe ik het online.

Daarom ben ik ook zo enthousiast over French Connections eerste YouTique: een webshop op Youtube. Nou ja webshop? Nee, geen echte natuurlijk maar het concept is bijzonder weldoordacht. Styliste en host Louise Roe heet je van harte welkom in de shop. En legt uit dat je aan de hand van video’s aan de linkerkant kunt kiezen welke situatie het best bij jouw modewens past. Zodra je de tutorial uitgekeken hebt, kun je al meteen kiezen uit 2 opties: je kleden voor een avond stappen of hoe voor een werkdag.


Ik koos voor een avond stappen en meteen werd een video instructie geladen die hier bij aansluit.

French Connection heeft de hele omgeving van hun YouTube kanaal zo ingericht dat alle Social media elkaar aanvult en versterkt. Zo kan ik als vrouw het vrouwenblog volgen, de vrouwenpagina op Facebook, Mailings over vrouwenmode ontvangen en nieuws via Twitter krijgen. Natuurlijk kan dit ook voor mannen.

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!