Baby's en kinderen

Win een app van Juf Jannie

3 april 2014

Cijfers en getallen leren en tellen Juf Jannie apps_win een juf Jannie appHoe klein ze ook zijn, op veel kinderen hebben iPads en smartphones een enorme aantrekkingskracht. Als ouder sta je er soms met verbazing na te kijken wanneer je ziet wat ze allemaal al kunnen. Gelukkig komen er steeds meer leuke apps speciaal voor kinderen op de markt.Dat leren leukt kan zijn, bewijst Juf Jannie apps. Juf Jannie maakt educatieve apps voor kinderen. Zo kunnen kinderen al op jonge leeftijd bezig zijn met rekenen en taal. Door het spelen van Juf Jannie apps maken kinderen op een leuke manier kennis met verschillende thema’s.

Deze thema’s zijn uitgewerkt in kleurrijke uitnodigende tekeningen. In de tekeningen ontdekt je kind spelenderwijs allerlei nieuwe woorden. Bewegende beelden en bijbehorende geluiden zorgen er voor dat je kindje de plaatjes vaak wil aanraken. Hierdoor worden de woorden vaak herhaald en wordt je kindje er meer vertrouwd mee.

Bij GoodGirlsCompany zijn de apps van Juf Jannie erg geliefd. Enkele jaren geleden schreven we al een recensie voor Juf Jannies kinderboerderij voor de iPad. Het viel mij toen op dat de app de samenwerking tussen mijn kinderen bevorderde. Waar het gebruik van veel speelgoed tot ruzies en tranen lijdt, vinden beide meiden het vaak erg leuk om samen op de iPad te spelen. Om elkaar te helpen en samen problemen op te lossen. Zo leren ze niet alleen van een app maar ook van elkaar.

Enkele jaren geleden had Juf Jannie twee apps voor kinderen ontwikkeld. Inmiddels zijn dat er een stuk of elf. De apps helpen kinderen om verschillende leergebieden te ontwikkelen. Zo is er de Juf Jannie app ‘Cijfers en getallen leren en tellen

Peuters en kleuters zijn van nature geïnteresseerd in getallen. De wereld om hen heen bestaat uit getallen. En getallen zijn belangrijk. Tellen is nodig om te kunnen rekenen. Wanneer je kind straks naar groep 3 gaat en leert rekenen, is het belangrijk dat ze een bepaalde rekenbasis heeft.

Door deze app leert je kinderen verschillende getallen herkennen en gevoel voor getallen ontwikkelen.

Wat leert je kind met Juf Jannie  Cijfers en getallen leren en tellen?

 • cijfers en getallen herkennen
 • tellen
 • gevoel voor getalen
 • de getallen 1 tot en met 20

Wat maakt Juf Jannie  Cijfers en getallen leren en tellen bijzonder?

 • kinderen leren op een onderzoekende wijze getallen herkennen.
 • kinderen leren ook van hun foute antwoorden.
 • De app is bedoeld als voorbereiding op groep 3 van de basisschool.
 • Wat met deze app geleerd is hoeft straks niet op school opnieuw onderwezen te worden.

Op de website van Juf Jannie vind je veel leuke kinder apps. Daarnaast is de website een schat aan informatie voor ouders die op zoek zijn naar  leuke apps voor kinderen. Juf Jannie heeft een hele lijst met gratis apps voor kinderen.  Daarnaast schrijft  Juf Jannie schrijft ook regelmatig recensies over de kinder apps uit de Apple en Google Play store.

Win-actie win een gratis Juf Jannie app voor kinderen

Win-actie: win een Juf Jannie app!

 

GoodGirlsCompany mag onder haar lezers in totaal 2 codes weggeven waarmee de winnaar een gratis  Juf Jannie kan downloaden! Het gaat om 2 codes voor Juf Jannie Cijfers en getallen leren en tellen. Deze app is verkrijgbaar voor Apple en Android. Maar voor onze win-actie hebben we codes voor de Appstore van Apple gekregen. Hier vind je informatie over hoe je de kortingscode inwisselt.

Om mee te kunnen doen aan deze win-actie is het belangrijk dat je i

n het bezit bent van een Apple iphone of iPad. Wil jij kans maken op een van de 2 codes die toegang biedt tot deze juf Jannie App?  Dan moet je het volgende doen:

 1. Like de Facebookpagina van  GoodGirlsCompany en Juf Jannie
 2. Deel dit bericht met je vrienden op Facebook.
 3.  Laat GoodGirlsCompany onderaan het bericht op Facebook weten dat je beide pagina’s geliked hebt

Uit alle deelnemers zal GoodGirlsCompany  de twee gelukkige winnaars trekken!  Deze win-actie loopt van 3 april 2014 tot en met 12 april 2014. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Juf Jannie apps voor kinderen_Win een gratis app

 

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Instagram

  Volg mij op Instagram!