Kinderen en baby'sOpvoedingZwangerschap & Moederschap

Why bring a child into this world?!

1 comment423 views
Hoera! Je bent zwanger. Een blijde gebeurtenis. Vol goede moed begin je aan de reis die moederschap heet. En na de eerste paar echo’s weet je het zeker: dit is heel bijzonder. Toch zullen er tijdens je zwangerschap momenten zijn waarop je twijfelt. Iedere aanstaande ouder heeft die momenten wel eens. Dagelijks zie je beelden op de televisie voorbij komen van de meest verschrikkelijke oorlogen en rampen. Je staat er soms verbaasd van wat mensen elkaar kunnen aandoen. Er zijn moeders op deze wereld die hun kinderen niet eens voldoende voedsel kunnen geven of de zorg en educatie die ze nodig hebben om een gelukkig leven te krijgen. Maar je hoeft niet eens heel ver weg te gaan. Ook in ons eigen land heeft niet iedereen het even breed. Zijn er mensen die moeten leven van de voedselbank. Kinderen die niet mee kunnen komen omdat hun ouders arm zijn. Liggen er mensen gerust 10 dagen door in hun huis zonder dat buurtbewoners het merken.

Als je naar al deze dingen kijkt, lijk je wel gek om een kind op deze wereld te zetten. Een wezentje dat zo klein, teer en onschuldig is. Waarom zou je überhaupt aan kinderen beginnen?! Unilever vroeg zich dat ook af. Waarom krijgen mensen kinderen?  In het onderstaande ontroerende filmpje Why bring a child into this world zie je hun antwoord.

Voor mij als communicatieprofessional is het een prachtig voorbeeld van identiteitsmarketing en corporate story telling. En voor mij als moeder is het een ontroerend filmpje over een vraag die ik niet rationeel kan beantwoorden maar vooral met mijn hart.
Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

1 Comment

  1. Pingback: Reclame Orange Babies Ooievaar versus Gier - GoodgirlsCompany

Praat mee!