Fun

Whats app video Roar van Katy Perry

317 views
 SMS is dood. Waarom sms’en als je ook kunt appen. Het is net zoiets als een ansichtkaart sturen terwijl je ook een digital kaartje kunt sturen. En ja die kan ook gewoon geprint worden.  Steeds meer mensen gebruiken nu what’s app. Een handige app om vlug met elkaar informatie uit te wisselen. Met een groeps app kun je zelfs 1 een keer je hele familie bijpraten daar waar je vroeger verschillende verjaardagsfeestjes voor langs moest.  Helemaal leuk wordt het als al die personen gelijktijdig aan het appen zijn en er een chatgesprek ontstaat.

Dat dit chatgesprek voorzien van icoontjes leuke beelden oplevert, laat de Whats app video Roar van Katy Perry zien. De hele tekst wordt uitgebeeld in de bekende Whats app icoontjes. Erg vrolijk om naar te kijken en ook erg herkenbaar. Ben jij er ook zo eentje die geen woorden meer opschrijft, maar overal een icoontje voor gebruikt? Dan zul je je waarschijnlijk wel herkennen in onderstaande video.

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!