Dagjes uit Kinderkleding Lifestyle

VLOG opening Tumble ’n Dry conceptstore

6 oktober 2015
Opening Tumble 'n Dry Conceptstore

Afgelopen weekend werd de Tumble ’n Dry conceptstrore geopend. De winkel bevindt zich in de Sint Jorisstraat 3 in Amersfoort. Samen met Miss C reisde  ik af om de nieuwe kinderkledingwinkel te bekijken. Als een event dichtbij is, is het altijd een stuk makkelijker om even langs te gaan. Bovendien konden we hierdoor ook mooi digidinnetje Minke oppikken. Superleuk om na weken van appen elkaar eindelijk te ontmoeten.

Het van oorsprong Nederlandse kinderkledingmerk Tumble ’n Dry timmert sinds 2007 hard aan de weg. De kinderkleding is lekker draagbaar en volgt op haar geheel eigen manier de laatste modetrends. Dit vertalen ze door naar design for everyday live en stoere kinderkleertjes. Dat zie je zeker ook terug in de nieuwe wintercollectie. Niet dat babyroze voor meisjes maar gewoon koraalrood aangevuld met zwart en grijs. Ik houd daar wel van want met 3 meiden heb ik genoeg roze in de kast hangen. Daarnaast vindt het merk dat hippe, functionele kleding ook voor iedereen betaalbaar moet zijn.

De Tumble ’n Dry conceptstore is een kindvriendelijke winkel. Er zijn leuke verstopplekjes voor kinderen, een verschoningsruimte en ook nog een rustig plekje waar je je baby rustig kan voeden. Dit alles moest natuurlijk door mij gefilmd en getest worden.

Tumble ’n Dry maakt meisjes- en jongenskleding. In de volgende maten:
– Lo. collecties, verkrijgbaar in maat 62-92
– Mid.. collecties, verkrijgbaar in maat 92-140 en
– Hi… collecties, verkrijgbaar in maat 116-176.

Lees hier Minkes blog over de opening.

Spoileralert:

  • Ik was en ben nog steeds zo verkouden als ik weet niet wat. Op de dag zelf had ik behoorlijk keelpijn, volgens mij hoor je dat ook wel op de video terug.
  • Oh en nu we toch bezig zijn, sommige stukjes zijn een beetje rumoerig. Volgende keer beter 🙂

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!