Geen categorie

Trelise Cooper Kids

27 augustus 2010
Wat hebben Meg Ryan, Julia Roberts, Reese Whiterspoon en Catharina Zeta Jones met elkaar gemeen behalve dat ze alle vier3 actrices zijn? Enig idee? Trelise Cooper!

Trelise Cooper is een Nieuw-Zeelandse ontwerpster. Nadat ze Nieuwe Zeeland, Australië, Azië en Hollywood veroverde is het nu tijd voor Nederland. De Nederlandse site is al een paar weken in de lucht. En het grote wachten is op de opening van de winkel in de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam. Een primeur want dit wordt de eerste winkel van Europa!

Trelise-Cooper-kids-wintercollection 2010

Trelise Cooper Kids

Maar voordat het zover is willen we hier op GoodGirlsCompany alvast wat aandacht aan haar geven. Naast een geweldige kledinglijn voor grote meisjes, heeft Trelise Cooper namelijk nog iets fantastisch: Trelise Cooper kids.

“Omdat ik er niet voor opgeleid ben, benader ik mijn ontwerpen vanuit een heel ander denkkader en dat geeft enorm veel vrijheid”, vertelt Trelise enthousiast over haar eigen ontwerpen. Ze is een energieke vrouw. Eentje die zoals Oprah- haar grote voorbeeld- over allerlei huis-tuin-en-keuken-wijsheidjes beschikt.

Trelise-Cooper-kids-wintercollection 2010_luxe kinderkledingmerken

Uitbundige kleding voor mini-diva’s
De kleding van Trelise Cooper Kids is net zoals haar persoonlijkheid: uitbundig. Trelise Cooper kids straalt luxe uit. Ideaal voor kinderen met een uitgesproken mening over hoe ze zich willen kleden en onderscheiden van de massa. Trelise Cooper Kids is niet bang te combineren. Een tulen onderrok met een stoer sweatvestje of gewoon en feestjurk met een bloemetjes vestje. Het geheel is een explosie aan kleuren en geschikt voor elke mini diva. Geen wonder dat Suri Cruise er dus ook al in gezien is. Ik hoop van harte dat de winkel aan de Cornelis Schuytstraat ook de kinderkleding gaat verkopen.

Suri-Cruise-in-Trelise-Cooper

Tot die tijd kun je hier terecht:
Small Acorns
Something nice for kids

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!