Geen categorie

Tovales nu ook bij Majesteitjes

892 views
Toen Majesteitjes mij liet weten, dat zij vanaf nu ook het mooie luxueuze Israëlische modemerk Tovales verkopen, was ik daar erg blij mee. De Zomercollectie van 2011 heeft namelijk een aantal shirtjes waarop de Flower Fairy’s beter bekend als Bloemenkinderen van Cicely Mary Barker staan.

Sinds mijn kindertijd ben ik helemaal weg van deze figuurtjes. En vind het dan ook geweldig dat mijn dochtertjes kledingstukken kunnen dragen waarop ze staan. Daarnaast is Tovales gewoon een supermooi merk. In onze 20 meest feestelijke kerstjurkjes heb je er al kennis mee kunnenn maken. Het merk kenmerkt zich door het gebruik van prachtige stoffen als zijde en satijn en 100% echte girly girl kleding!

Alle artikelen zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet gekopieerd of hergepubliceerd worden zonder vooraf toestemming te hebben gevraagd aan GoodGirlsCompany.

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!