Positiekleding

Tiffany Rose positiekleding voor bruiloft

5 november 2010
Tiffany Rose_ eva-glacier

Tijdens de zwangerschap van Princess plande mijn man een galafeest van zijn werk. Aan alles was gedacht: geweldig diner, super hotel en zelfs budget om galakleding te kopen. Alleen ik was zwanger. Hoewel iedereen mijn buik beschaafd vond, zag ik het niet gebeuren dat ik met buik en al in een galajurk zou passen. Stress!

Ik heb hemel en aarde bewogen om ervoor te zorgen dat ik niet in een tricotjurk met buikband naar het feest hoefde. Zocht internet af op zoek naar positiemode en vond uiteindelijk een geschikte winkel in mijn buurt die ook avondkleding verkocht. Mijn jurk was perfect en oogstte veel lof, maar toch voelde ik een steek van jaloezie toen ik deze geweldig feestelijke positiejurken van Tiffany Rose zag.

Tiffany Rose’s positiefeestkleding  accentueert  je buik en rondingen prachtig

Tiffany Rose komt uit Engeland en is daar helemaal hot. Beroemdheden zoals spicegirl Emma Bunton en zangvogeltje Charlotte Church werden er tijdens hun zwangerschap al in gezien. Tiffany Rose laat je als zwanger vrouw gewoon vrouw zijn. En zeg nu zelf ze hebben een fantastisch oog voor het ontwerpen van jurken die je buik en rondingen prachtig accentueren. En bovenal het doet niet positiemode-achtig aan. Ideaal voor je grote dag of als je tijdens deze bijzondere fase in je leven op een bruiloftsfeest-of galafeest uitgenodigd ben.

Tiffany Rose is in Nederland verkrijgbaar via:
Belly Fashion sowieso hebben ze veel trouw- en feestkleding voor zwangeren.

Klik hier voor ons nieuwe blog over Tiffany Rose

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!