Fun

The Holidays are hell

477 views

Het aftellen is begonnen! Elke dag maken miss G. en Miss B. een vakje op hun adventskalender open. In deze donkere dagen voor Kerst is dat een van de weinige omkoop middelen die ik heb. Het is koud buiten, het is donker buiten en het is vies weer buiten. Redenen genoeg voor de meiden om ’s ochtends tegen te stribbelen. Ik kan niet wachten totdat het kerstvakantie is en ik het verplichte ritje naar school even 2 weken niet hoef te maken.

Ja, de kerstdagen komen er weer aan. Een tijd om gezellig met familie samen te komen. Lekker samen te eten, cadeaus uit te pakken bij de kerstboom of misschien bezoek je wel een kerstdienst. Voor sommigen is dit een vregdevolle periode waarin mooie herinneringen gemaakt worden. Voor anderen is dit een periode die ze het liefst zouden overslaan, maar wegens verplichtingen niet kunnen. Moeder Deva van My life suckers maakte er een parodie op: The Holidays are hell. Boordevol herkenbare momenten zoal het maken van die geweldig originele kerstfoto die je naar familie stuurt, het inkopen van kerstcadeaus waarbij net de laatste voor je neus weggekaapt wordt, bezoek die net iets te lang blijft plakken. Kortom…zoals de kerstdagen soms kunnen zijn.

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!