FeestkledingKinderen en baby's

Tea Princess nu ook bij Majesteitjes

1423 views
Elke meisjesmoeder zal deze fase herkennen. Veel meisje maken een fase door waarin ze een prinses willen zijn. Miss G. staat ermee op en gaat ermee naar bed. En het wordt helemaal mooi wanneer ze zich ook als een prinses kan verkleden. Naast verkleedkleding zijn er gelukkig ook steeds meer merken die aansluiten bij deze heerlijke meisjesfase en kleding bieden waar kleine meisjes alleen maar van dromen kunnen. Tea Princess is zo’n merk.

In de kleding van het Australische merk Tea Princess is je kleine meid met recht een mini-koningin. Laat je verleiden door de mooie pastelkleuren, kanten applicaties en schattige bloemendetails. Helemaal vintage, comfortabel en verkrijgbaar bij Majesteitjes.

Tea Princess bij Majesteitjes

Tea Princess verkoopt haast prinsesachtige kleding voor meisjes in de leeftijd van 2 tot 8 jaar. De kleding is geïnspireerd op vintage pastels in poederkleuren en afgewerkt met de mooiste kanten applicaties en bloemendetails. In de kleding van Tea Princess is ieder meisje een prinses, terwijl de kleding tegelijkertijd heel draagbaar, comfortabel en mooi afgewerkt is.

Majesteitjes.nl is de eerste Nederlandse webshop die dit exclusieve merk verkoopt. Kijk eens rond en laat je verrassen.

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!