Kinderen en baby's

Supa-Dupa T-shirts

11 oktober 2010
Sinds 1 oktober 2010 verkoopt de site MumsMarket een aantal bijzondere, eigenwijze T-shirts exclusief ontworpen voor hen ontworpen door Supa-Dupa T-shirts.

Het gaat om drie ontwerpen uitgevoerd in verschillende kleurstellingen, maar altijd met een “glow in the dark”-effect. Wat betekent dat het ontwerp of een deel van het ontwerp licht geeft in het donker. Het effect van glow in the dark is iets magisch voor kinderen en geeft de shirts iets extra’s. De T-shirts zijn voor jongens en meisjes van twee tot en met negen jaar en zijn exclusief te koop op MumsMarket voor 18,50 euro . De prijs is inclusief verzendkosten.

MumsMarket_my mum is Supa-Dupa_iglowinthedark_T-shirt

MumsMarket is shoppen voor kinderwelzijn. De site wil “goed doen” makkelijk en leuk maken. Van de meeste artikelen in de webshop van MumsMarket gaat 60% van de opbrengst naar 11 goede doelen die zich richten op kinderwelzijn. Welk goede doel kiest de klant zelf bij het afrekenen. De shirts die samen met supa-dupa zijn ontwikkeld zijn origineel, anders dan anders en daarom leuk. En ook van deze shirts gaat 60% van de opbrengst naar kinderwelzijn. Dit maakt iets doen voor een ander wel erg makkelijk.

Mumsmarket_my mum is Supa-Dupa_roze_Cool T-shirt_hippe T-shirts met prints

Mijn mama is Supa-Dupa

Supa-Dupa T-shirts  is een klein Nederlands merk met een webshop vol shirts en hoodies met grappige ontwerpen. De ontwerpen vertellen het verhaal van de leukste cartoon hippo ever. Supa-Dupa is namelijk geïnspireerd op het legendarische nijlpaard Tanja uit Artis. Na haar overlijden vond Supa-Dupa dat Tanja voort moest blijven leven. Kijk op Supa-Dupa T-shirts voor meer informatie.

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!