FeestkledingKinderkleding

Suits you well

767 views
Meestal staan de zomermaanden in teken van bruiloften. Logisch want dan heb je ook het meest kan sop mooi weer in ons kikkerlandje. Wat voor d een prachtige bijzonder tijd waar ze naar toeleven, kan voor de ander een puur stressmoment zijn. Stress omdat het ze maar niet lukt om bruidskleding voor de kinderen te vinden. Gelukkig is er Suits you well.

Suits-you-well-jurken-voor-bruidsmeisjes-goedkope-jurken-voor-bruidsmeisjes-communiejurken

Ik kwam op het idee voor deze blogpost door een een berichtje van iemand op Facebook. Ze zat met haar handen in het haar want het was haar nog niet gelukt om twee geschikte bruidsmeisjesjurkjes te vinden. En het erge was de bruiloft was al over 4 weken. Ze hoopte dat ik misschien kleding voor haar naaien kon… .
Nu heb ik wel een naaimachine maar als ik eerlijk ben, staat die aan de andere kant van de zolder stof te verzamelen. Ik heb het ooit een blauwe maandag geprobeerd, maar ontdekte al snel dat ik er niet genoeg geduld voor heb. De verwarring was ontstaan omdat ze zoveel post over kinderkleding op mijn page zag. Ik kon dan misschien geen kleding voor haar naaien, maar ik kon haar wel helpen en verwees haar door naar Suits you well. Daar vond ze de verschillende paarse jurkjes waar ze al zo lang naar opzoek was.

Suits-you-well-jurken-voor-bruidsmeisjes-goedkope-jurken-voor-bruidsmeisjes-jurk-met-paars-voor-bruids-meisjes

Suits you well is een webwinkel gespecialiseerd in gelegenheidskleding voor kinderen en dames. Wat Suits you well uniek maakt is dat ze kwalitatief hoogwaardige kleding leveren tegen een betaalbare prijs. De prijzen van de jurkjes liggen tussen de €30 en € 40 en een bruiloft is vaak al duur genoeg dus is het fijn dat de bruidskinderen er prachtig uit kunnen zien tegen een goede prijs. Naast jurkjes vind je bij Suits you well ook accessoires die de dag helemaal afmaken zoals schoentjes, bolerootjes, panty’s en zelfs tiara’s!

Suits-you-well-schoenen-voor-bruidsmeisjes-goedkope-schoenen-voor-bruidsmeisjes-jurk-voor-bruids-meisjes-communiejurk

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!