Kinderkleding

Stun

452 views
Stun-GoodGirlsCompany-meisjeskleding
Zodra ik hun simpele maar prachtige jurken zag, was ik verkocht. Ik wilde meer over dit merk weten. Maar zoals wel vaker, was er geen Nederlandse webwinkel die het verkocht. Over wie ik het heb? Stun. De kleding prachtig zonder dat het breekbaar is. Op en top vrouwelijkheid zonder frutsels. Het gaat om mooie prints op mooie stoffen. En ziet er Europees uit terwijl het in Amerika gemaakt wordt.

Eigenaresse Christine Johnston, was als bekend vanwege kleding voor het jongensmerk Wonderboy. Net zoals Wonderboy wordt ook Stun gemaakt met veel liefde, oog voor details en bovenal gemaakt van goede kwaliteit. Een merk voor de modebewuste Fashion diva en moeders met een uitstekende smaak. Het mixt moderne en alledaagse kledingstukken die draagbaar zijn en klasse uitstralen.

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!