Lifestyle

Studio Stationery lanceert eigen collectie

645 views

StStudio Stationeryudio Stationery lanceert een eigen collectie papierwaren onder de naam Studio Stationery ft Elma. Vrolijke kleuren lopen als een rode draad door de collectie die bestaat uit onder andere bureauplanners, miniposters en talloze originele notitieblokken.

Kleurrijke stationery

Weg met de saaie werkplek: Studio Stationery ft Elma tovert elk bureau om in een vrolijke en kleurrijke plek. En niet alleen de studeerkamer, maar ook de rest van het huis krijgt alle kleuren van de regenboog dankzij de leuke notitieblokjes voor ‘happy notes’, ‘sweet notes’, ‘pillow notes’ of ‘notes to self’. Voor aan de muur presenteren ze bovendien miniposters met ludieke teksten als ‘Fuck Perfect’. Deze teksten zijn ook te vinden op de postkaarten.

Leuke Stationery voor op je bureau_Girlslabel_startpagina voor meisjes

Organiseer met een glimlach

Erg handig om van alles op bij te houden en te organiseren zijn de planners voor tijdens het werk, to do, de boodschappen en ook een wekelijkse planner voor hem én haar brengt structuur in de week. Het budgetboek zorgt bovendien dat ook de financiële administratie voortaan met een glimlach gebeurt.

Studio Stationery lanceert nieuwe lijn_ft Elma

Nieuwe bureauserie

Naast hun eigen collectie presenteert Studio Stationery momenteel nog een compleet nieuwe serie ‘op je bureau’, die bestaat uit een kleurrijke opbergpot, coffee cup en thermosfles (alle drie in dezelfde print), bijpassende vrolijke retro klokjes, bureaulampen en een tijdschriftenrek.Studio Stationery is een shop bomvol vrolijke stationery en papierwaren, voor zowel particulieren als groothandel. Het is zo gek niet te bedenken of ze hebben het: van briefpapier tot inpakpapier en mooie linten, masking tape en stempels, zolang het maar kleurrijk is en bij de drijvende krachten Anke & Elma past.

Studio Stationery_Winkel van Papier_Cute Stationery

Kijk voor alle producten op studiostationery.nl

Studio Stationery_Stationery

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!