Kinderen en baby's

Streep & Co

22 juli 2010
 Er lopen strepen door, het is biologisch verantwoord én hartstikke leuk. Wat het is? Streep & Co! Weer zo’n geweldig merk van onze eigen Nederlandse bodem. Eigenaresse Marlotte Groen ontdekte dat zuivere, eenvoudige en eerlijke kinderkleding nauwelijks te vinden is en bovendien ook nog veel te duur is.

Kledingmerken met een visie die verder gaat dan alleen maar omzet draaien, scoren altijd hoog bij mij. De kleding van Streep & Co is eenvoudig en mooi en zijn verkrijgbaar in de maten 50-56 t/m 110-116. Door het succes dat Streep & Co heeft, zou je haast het bijzondere verhaal achter Streep & Co vergeten.

Streep-en-Co-biologische-kinderkleding-jumpsuits-voor-babys-gestreepte-kinderkleding

Streep & Co ontstond tijden een moeilijke periode in Marlottes leven. Haar zoontje werd met 11 maanden opgenomen in het ziekenhuis. Terwijl Marlotte elke dag bij zijn bad zat, ontvouwde zich het idee voor Streep & Co. Nog steeds speelt deze periode een cruciale rol bij Streep & Co. Samen met haar zoontje bezoekt Marlotte elk jaar het ziekenhuis en deelt een hele doos Streep & Co kleertjes uit aan de ouders van kindjes die in het ziekenhuis. Vanuit haar ervaring weet Marlotte als geen ander wat zij doormaken en geeft deze ouders zo een steuntje in de rug en hoop op een goede afloop.

Streep-en-Co-biologische-kinderkleding-Kinderkleding-met-een-Brettons-sjaals

Enjoy life, enjoy Streep & Co

Marlotte, moeder van drie jonge kinderen is er heilig van overtuigd “Kinderen moeten spelen, genieten, lachen en gezond opgroeien.” Streep & Co wordt van biologisch katoen gemaakt. Katoen waar zo min mogelijk tot geen pesticiden in verwerkt zit. Het atelier waar de kleding wordt vervaardigd is eko-gecertificeerd. Dat betekent dat de keuze van de stof, werkomstandigheden tot aan een fatsoenlijke betaling van de medewerkers alles wordt gecontroleerd. “Biologisch verantwoord is geen mystiek begrip meer, maar een minimum vereiste om te kunnen leven. Ik kies daar voor en wil dat voor een redelijke prijs regelen.”

Streep-en-Co-biologische-kinderkleding-Kinderkleding-met-een-Brettons-labeldoekjes

Je koopt Streep & Co bij:
Streep & Co
Simply Dutch
Nautickids
Roos en Tijn

 • Reply
  De Suit Life; jumpsuits voor babies - GoodgirlsCompany
  1 april 2015 at 09:49

  […] verwees mij naar het mooie poederroze boxpakje. Hip & Eco verkoopt ze zowel van Picallilly en Streep &Co als van Sture en […]

 • Reply
  Sarah Waldo Organics - GoodgirlsCompany
  24 februari 2015 at 22:22

  […] al die verschillende merken? Nu heb ik op GoodGirlsCompany al een aantal merken besproken zoals Streep & Co, Piccalilly, Kate Quinn Organics en Serendipity Organics. De moeder die best wel biologische […]

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!