BabyspullenKinderen en baby'sLifestyle

Stokke Steps

2290 views
Stokke Steps-Stokke Tripp Trapp-multifunctionele kinderstoel-kinderstoel voor baby
Vanaf mei is hij dan eindelijk verkrijgbaar: Stokke Steps. Dé kinderstoel die met je kindje meegroeit. Stokke Steps is een doordacht systeem die kinderen de ruimte geeft om actief te bewegen, maar binnen veilige grenzen.

Dit unieke concept zorgt voor ergonomie; van wipstoel tot een functionele kinderstoel. Het is de manier om je kleintje dicht bij jou te houden. Met de kwaliteit en stijl die je van Stokke verwacht.

Stokke Steps wipstoel-GoodGirlsCompany

Je kleine baby stop je in de zachte Stokke Steps wipstoel. Deze heeft een unieke wiegende beweging waardoor je kindje het gevoel heeft dat zij in de armen van mama ligt. Zodra je dochtertje groter en sterk wordt, gaat ze de buik- en rugspieren gebruiken. Door een natuurlijke beweging kan zij zichzelf vermaken en kalmeren. De speelgoedhanger hangt op ooghoogte waardoor je prinsesje er met de handjes precies bij kan.

Stokke Steps-Stokke Tripp Trapp-multifunctionele kinderstoel-kinderstoel voor baby

Newborn insert

Voor pasgeboren baby’s is de newborn insert ontwikkeld in samenwerking met kinderfysiotherapeut Vibeke Smith Aulie. Hierdoor krijgt je pasgeboren baby de beste ondersteuning in de wipstoel. Je gebruikt de baby insert ongeveer de eerste 4 maanden.

Stokke Steps-multifunctionele kinderstoel-moderne-kinderstoel-meegroeistoel voor je baby-kinderstoel voor baby-GoodGirlsCompany

Stokke Steps Stoel

Wanneer je baby zelfstandig kan zitten, kun je de Baby Set op de Stokke Steps Stoel monteren. De ergonomisch ontworpen Baby Set zorgt ervoor dat je kindje de juiste zithouding heeft. Het Stokke® Steps™ eetblad kan optioneel worden gebruikt met de Baby Set. In combinatie met het apart verkrijgbare eetblad kan je kindje zelf eten  of lekker.

De Stokke Steps Stoel heeft een breed scala aan accessoires die passen bij je opgroeiende kindje. Natuurlijk is hij gemakkelijk schoon te maken. De voetsteun en ruggensteun zijn ergonomisch vormgegeven. En de verstelbare voetsteun geeft goede ondersteuning voor de kleine voetjes.

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!