Geen categorie

Spaanse kinderkleding

20 april 2014

Spaanse kinderkledingEnkele jaren geleden schreven we al over de leuke babyschoentjes van Agatha Ruiz de La prada. Maar wat maakt Spaande kinderkleding nu zo geliefd? Het antwoord is: de uitstekende kwaliteit, hippe designs en milieuvriendelijke productiemethodes. Spaansekinderkleding.nl staat bol van de vrolijke zomerkleding in alle kleuren van de regenboog. Een greep uit de merken van deze op en top Spaanse webshop.

Tutto Piccolo

Sinds 1840 maakt Tutto Piccolo al kinderkleding en de huidige, zesde generatie van het familiebedrijf ontwerpt met net zoveel passie en talent als de eerste. De klassieke, tijdloze look en hoogwaardige kwaliteit van de kinderkleding blijft iets waar vele (groot)moeders over de hele wereld naar grijpen en verklaart het succes van dit merk.

Tuttto Piccolo Anis dress

Agatha Ruiz de la Prada

De kinderkleding van de wereldberoemde Agatha Ruiz de la Prada is op z’n minst opvallend te noemen. Agatha schopte het tot in de Corte Inglès, het meest bekende warenhuis in Spanje, en komt zelfs bij het Koninklijk Huis over de vloer. Haar nieuwste zomercollectie kinderkleding is straks ook verkrijgbaar in Nederland en bestaat uit zeer opvallende en kleurrijke ontwerpen, met name jurkjes, rokken en shirts. Ook de fotografie is gewaagd. Alle stoffen van dit merk zijn ökotex gecertificeerd.

Tuc Tuc Spaanse kinderkleding

Tuc Tuc

Het Noord-Spaanse bedrijf Tuc Tuc produceert op verantwoorde wijze kinder- en babykleding en accessoires. De kinderkleding is tegelijk stoer en lief en heeft vaak een grappig dierenthema. Voor de babykamer ontwierp Tuc Tuc verschillende collecties babyspulletjes in een bepaalde stijl, zoals koala, piratas en magic forest. Tuc Tuc heeft inmiddels filialen in een tiental landen.

Piu et Nau

Het Spaanse kinderkledingmerk Piu et Nau heeft vooral draagcomfort als prioriteit: zachte katoenen en jersey stoffen zitten lekker bij het spelen, schoolgaan of slapen. Geen knellende banden of stugge stoffen die kinderen belemmeren in het kind zijn. Let kids be kids, is het motto van Piu et Nau en dat is te zien in wederom een fijne, comfortabele zomercollectie.

spaansekinderkledingnlagatha-ruiz-de-la-prada-jurk-flor_ Spaanse kinderkledingmerken

Spaansekinderkleding.nl

Dat de oprichters van deze webshop een passie voor Spaanse mode hebben, moge duidelijk zijn. Gedurende hun verblijf van een aantal jaren in Spanje,  vergaarden zij hun kennis over de Spaanse mode. Maar ook de laatste trends volgen zij nauwlettend op.

 • Reply
  Roxanne
  30 september 2014 at 15:31

  Ik koop in Spanje ook altijd veel kleding voor mijn kinderen!

 • Reply
  Loes
  8 september 2014 at 14:40

  Wat een super gave kinderkleding

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!