Fun

Social smoker versus social farter

365 views
Ik rook niet. Dat heb ik nooit gedaan en zal ik waarschijnlijk ook nooit doen. Ik heb collega’s die wél roken en echt genieten van hun sigaretje. Geef ze eens ongelijk. De meeste anti-rook reclames zijn echt tenenkrommend. Men lijkt nog wel eens te vergeten dat rokers de argumenten tegen roken heus wel kennen. Ze maken alleen de keuze om er niets mee te doen. Uiteindelijk is het heel irritant wanneer iedereen je zegt dat je iets niet mag. Dan wordt het toch vanzelf aantrekkelijk.

Soms helpt het om bepaald negatief gedrag te spiegelen. Te kijken hoe het buiten zijn context overkomt. Dat deden de makers van dit filmpje ‘Social Farter’ ook. En met succes. ik kon er stiekem wel heel erg om lachen. Vooral omdat je het niet verwacht van de keurige jonge vrouw die de hoofdrol speelt in deze reclame.
Sociaal roken is heel geaccepteerd, maar vervang dat roken eens door iets anders zoals scheten laten. Hoe ‘normaal’ ziet zoiets er dan nog uit? Zie in deze video de Social smoker versus social farter.
Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!