Kinderen en baby'sspeelgoed

Skippykoe

863 views
Wat is een SkippyKoe? Is het een hobbelpaard? Nee! Is het een skippybal? Nee, het is gewoon een Skippykoe! Deze nieuwe buitenspeelgoed rage is dé ontdekking van 2020. Robuust buitenspeelgoed dat al erg geliefd is bij het kroost dat naar een kinderdagverblijf op peuterspeelzaal gaat. Hij is gemaakt van zeer stevig rubber en bevat geen weekmakers ook wel BPA genaamd.

Fysiotherapeuten gebruiken de koe al als oefenmateriaal want Skippykoe stimuleert spelenderwijs vele bewegingsvormen. Het schoolt de coördinatie van het evenwicht en traint de spieren. Je dreumes houdt zich stevig vast aan de oren van de koe zodat ze er niet afvalt. Zo kan ze lekker door de tuin hupsen. Alleen of samen met een vriendje. Net zoals met een skippybal beweeg je je voort door soort van hupsende hobbel bewegingen te maken.

Skippykoe-skippybal-hobbelpaard-leuk buitenspeelgoed voor kleuters-GoodGirlsCompany-Waar koop je een Skippykoe

Verpakt in een luxe giftbox is het een ideaal cadeautje om voor een ander te kopen of gewoon zelf te krijgen. Eerst gebruik je het als decoratie in de babykamer en wanneer je kindje groter is stuitert het vrolijk rond met de Skippykoe. En zeg nu zelf, ziet dat er niet super leuk uit…?
 Skippykoe-Waar koop je een Skippykoe-GoodGirlsCompany-buitenspeelgoed voor kinderen
Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!