Kinderen en baby's Lifestyle

Skeanie kinderschoentjes

30 januari 2011
De leren Skeanie kinderschoentjes uit Australië waren deze winter voor het eerst in Nederland verkrijgbaar, exclusief bij TillyTilly.com. Dankzij een innovatieve flexibele rubberen zool, zijn de schoentjes uitermate geschikt voor kindervoetjes in ontwikkeling. De zool loopt bovendien door over de neus van de schoen, zodat kinderen lekker kunnen spelen zonder dat er snel slijtage optreedt.

De schoenen zijn verkrijgbaar in maat 22 t/m 28 in diverse modellen. Zo zijn er stoere, rode en blauwe laarsjes, mooi glad afgewerkt. Bruine en roze winterlaarsjes, gevoerd met heerlijk warm teddyberenbont. De nettere bruine en blauwe bootschoenen worden komend voorjaar aangevuld met vrolijke rode instappers met de prachtige naam ‘Mary Janes’.

Schoenen voor voetjes in ontwikkeling

Bij Skeanie weten ze dat voor een voetje in ontwikkeling een goede schoen heel belangrijk is. Daarom zijn de schoenen gemaakt in nauwe samenwerking met de Australian podiatry association. Het resultaat mag er zijn: zacht en soepel, maar toch ook stevig genoeg om de voet goed te beschermen.

Verantwoorde kleurrijke kinderkleding

De kleurrijke, fairtrade geproduceerde schoenen van Skeanie passen perfect in het assortiment van TillyTilly.com. De webshop kiest bewust voor kleur en vrolijkheid, maar niet ten koste van alles. Goede arbeidsomstandigheden en verantwoorde, duurzame productiemethoden zijn belangrijke voorwaarden voor opname in het assortiment. Dit resulteert in een webwinkel vol verantwoorde, kleurrijke kinderkleding.

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!