Geen categorie

Shirin NYC

3 comments415 views
Vraag aan mensen wie Shirin Roubeni is en waarschijnlijk krijg je veel antwoorden op deze vraag. Maar over een ding zijn ze het eens: Shirin is creatief. en diezelfde creativiteit zie je terug in haar kledinglijn Shirin NYC. Een milieuvriendelijke kledinglijn waarvan een deel zelfs 100% biologisch is.

Shirin NYC vervangt hedendaagse high-end street wear met een delicate kledinglijn die je veel beter een portfolio van draagbare kunst kan noemen dan kleding. Elk van haar zijden kledingstukken is consequent uniek, lief verwilderd en instinctief gewilde door degen die er een oog voor heeft.

Shirin-NYC-Shirin-eco-katoen-kinderkleding-gemaakt-van-biologisch-katoen-natuurlijk-ouderschap-Tshirt

Shirins visie achter Shirin NYC was om haar tekeningen op een onconventioneel stuk canvas te tonen; het klassieke witte T-shirt en op die manier een simpel basis kledingstuk om te toveren tot een fashion statement.
Shirin NYC besteedt aandacht aan elk kledingstuk of het nu siersteken op de achterkant van een T-shirt zijn die voor extra aandacht moeten zorgen of dat ze een nieuwe draai aan de achterkant van een T-shirt geeft.
Shirin’s kunstwerken bestaan uit met de handgetekend figuren zoals de libel, luipaard en flora en fauna die ze vervolgens een voor een op de shirts print waardoor ze haast letterlijk haar stempel op het kledingstuk drukt.

Nu 3 jaar na de start van Shirin NYC is de collectie getransformeerd van T-shirtjes naar jurken, shirtjes, T-shirts, hemdjes, korte broeken en biologische tassen. Dit alles wordt gemaakt van milieuvriendelijke materialen prachtig afgewerkt om het lichaam te accentueren.

Shirin-NYC-Shirin-eco-katoen-babykleding-gemaakt-van-biologisch-katoen-natuurlijk-ouderschap-Dream-organic

Review Shirin NYC

Shirin NYC is een geweldig voorbeeld van hoe mooi een T-shirt kan zijn met een print.
Wat een eenvoudig stuk textiel is wordt door bedrukking en de juiste details een prachtig draagbaar stuk kunstwerk. Daarbij is het natuurlijk geweldig dat de kledingstukken zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen.

Shirin-NYC-Shirin-eco-katoen-babykleding-gemaakt-van-biologisch-katoen-natuurlijk-ouderschap-GoodGirlsCompany

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

3 Comments

  1. Pingback: Sarah Waldo Organics - GoodgirlsCompany
  2. Pingback: Cornflower Blue is een fairtrade en eco - GoodgirlsCompany

Praat mee!