Geen categorie

Ses Petites Mains

1256 views
Ses petites mains verwijst niet alleen naar de dragers van de kleding maar ook naar de prachtige details. Details die het verschil maken tussen kleding die je op den duur wegdoet of kledingstukken die je voor altijd in een doos op zolder bewaart om door te geven aan je (klein)kinderen.
Jong geleerd is oud gedaan

De kleding wordt ontworpen door eigenaresse Beth Miles en gemaakt in San Fransisco. Als jonge moeder bezocht Beth kledingbeurzen, vlooienmarkten en andere plekken waar je tweedehands kleding tegenkomt, opzoek naar kleding die tijdloos is. Beth ontwerpt de kleding ook vanuit de visie dat de kledingstukken met elkaar en over elkaar gedragen moet kunnen worden. Tuniekjes met bermuda’s, lange T-shirts die ook dienen als jurk… .
Als jongste van 7 kinderen leerde Beths moeder haar naaien, breien, borduren en haken. En dat Beth talent had, viel ook haar zussen op. Moest er iets gemaakt worden? Beth was de eerste aan wie ze het vroegen. Jong geleerd is oud gedaan en daarom Beth werkte voor veel gerespecteerde modehuizen.

Als je de kindertijd waardeert
Toen haar eerste dochter werd geboren en ze naar San Fransico verhuisde, sloeg Beth een andere weg in. Zich bewust van de vergankelijkheid van de kinderjaren koos Beth ervoor om van elke dag te genieten en het rustiger aan te doen. Met de oprichting van Ses petites mains combineert ze haar waardering voor de kindertijd met haar liefde voor prachtige stoffen. En dat vind gehoor bij een grote groep bewonderaars.

Ses petites mains is verkrijgbaar bij de betere webshop zoals:

Moxie kids online
Tots minded
Arte bebe
Itty Bitty Yuppy
Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!