Geen categorie

Servane Barrau verkrijgbaar bij IkiDress

413 views
Servane Barrau Designs wist met haar ontwerpen de harten van de Nederlandse meisjesmama te raken. Na ons blog over de zomercollectie waren de reacties lovend. Toen schreef ik dat het helaas nog niet in Nederland verkrijgbaar is. Vanochtend wijzigden wij deze de tekst. GoodGirlsCompany ontdekte dat het merk wél in Nederlans verkrijgbaar is…
Servane Barrau Designs_ Petit monde_blue headband_haarband_haaraccessoires

Servane Barrau Designs verkrijgbaar bij Iki Dress
Achter de schermen had ik natuurlijk al van Nicoline vernomen dat zij bezig is dit merk naar Nederland te halen. Maar was blij verrast Servane Barrau Designs vanochtend ook in haar webwinkel aan te treffen. De kledingstukken worden begin februari verwacht. Wil jij er zeker van zijn dat je als eerste dit fantastische merk in huis hebt? Bestel dan nu alvast een per-order!

Servane Barrau Designs_T-shirt Petit monde_zomerkleding

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!