Baby's en kinderen Spelen

Schoencadeautjes onder 5 euro #1

15 november 2015
Schoencadeautjes onder 5 euro- GoodGirlsCompany-budget schoencadeutjes-goekope schoencadeautjes

Nu de Sint gisteren in Meppel is aangekomen is het weer tijd om je schoen te zetten. Ook al vieren wij niet echt Sinterklaas, we hebben we de traditie dat de meiden elk weekend hun schoen mogen zetten. Gisteravond vielen ze dus ook meteen met hun neus in de boter.Waar het vroeger heel gebruikelijk was, dat kinderen kleine schoencadeautjes kregen, is dat tegenwoordig wat minder het geval. Wat ik persoonlijk erg jammer vind want als je kind al een iPad in haar schoen krijgt, wordt het moeilijk om dit met pakjesavond te overtreffen. Bovendien is het ook niet nodig. Als je een beetje online rondkijkt, ontdek je dat er echt wel een heleboel leuke schoencadeautjes onder 5 euro zijn.

Schoencadeautjes

 

Hieronder geef ik je maar liefst tips voor 30 schoencadeutjes die niet meer dan 5 euro kosten. Schoencadeautjes voor baby’s zoals een rammelaar en vormenstoof. Maar ook voor peuters en kleuters zoals het houten lipstick setje, stickerboekjes en de plakaatverf. Schoolgaande kinderen kunnen hun hart ophalen aan de foam klei, punnik en haaksetjes. En omdat wij natuurlijk speciaal schrijven voor moeders met dochters, zijn de cadeaus meisjes-proof.

30 schoencadeautjes van onder de 5 euro bij Hema

Dit was deel 1 van ons lijstje met tips voor budget schoencadeautjes. Houd ons blog in de gaten voor meer leuke schoencadeautjes.

  • Reply
    maloubeld
    15 november 2015 at 19:42

    Hema heeft echt hele leuke dingen 🙂

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!