Kinderen en baby's

Gracious May babyschoentjes

12 november 2010
Gracious may babyschoentjes

Babyschoentjes heb je in verschillende vormen en maten. Als het om meisjesschoentjes gaat, houd ik niet van die vormloze afzakslofjes. Gelukkig hadden zowel Princess als Rocker hier allebei te smalle voeten voor. Het mag best wel wat glitter en glamour hebben. Nee, doe mij maar hippe Mary Janes zoals die vanΒ Pediped of zoals je ze bij Op kleine voet vindt. Eind deze maand is Nederland weer een ontzettend leuk babyschoentjesmerk rijker: Gracious May

Gracious May maakt superschattige babyschoentjes van de allermooiste designerstof. Het merk bestaat nu 2 jaar en werd in Amerika opgericht. Eigenlijk begon het puur uit noodzaak: de babyschoentjesmarkt kon wel een nieuw fris merk gebruiken. Gelukkig vonden de meeste ouders dat ook en de schoentjes van Gracious May werden met open armen ontvangen. Sindsdien sieren ze verschillende kindervoetjes. En zeg nu zelf zijn ze niet superschattig?

Ze staan ontzettend leuk onder mooie zomerjurkje maar in principe fleuren ze elk outfit op.
Vanaf eind deze maand kun je Gracious May ook in Nederland kopen bij I am Baby. Als je nu alvast je bestelling plaatst, weet je zeker dat je ze op tijd hebt om je dochtertjes kerstjurk compleet te maken.

Gracious may baby shoesschattige babyschoentjesGracious may moccasins

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!