Kinderen en baby's

Gracious May babyschoentjes

728 views
Gracious may babyschoentjes

Babyschoentjes heb je in verschillende vormen en maten. Als het om meisjesschoentjes gaat, houd ik niet van die vormloze afzakslofjes. Gelukkig hadden zowel Princess als Rocker hier allebei te smalle voeten voor. Het mag best wel wat glitter en glamour hebben. Nee, doe mij maar hippe Mary Janes zoals die van Pediped of zoals je ze bij Op kleine voet vindt. Eind deze maand is Nederland weer een ontzettend leuk babyschoentjesmerk rijker: Gracious May

Gracious May maakt superschattige babyschoentjes van de allermooiste designerstof. Het merk bestaat nu 2 jaar en werd in Amerika opgericht. Eigenlijk begon het puur uit noodzaak: de babyschoentjesmarkt kon wel een nieuw fris merk gebruiken. Gelukkig vonden de meeste ouders dat ook en de schoentjes van Gracious May werden met open armen ontvangen. Sindsdien sieren ze verschillende kindervoetjes. En zeg nu zelf zijn ze niet superschattig?

Ze staan ontzettend leuk onder mooie zomerjurkje maar in principe fleuren ze elk outfit op.
Vanaf eind deze maand kun je Gracious May ook in Nederland kopen bij I am Baby. Als je nu alvast je bestelling plaatst, weet je zeker dat je ze op tijd hebt om je dochtertjes kerstjurk compleet te maken.

Gracious may baby shoesschattige babyschoentjesGracious may moccasins
Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!