BabyspullenKinderen en baby'sKinderkamerLifestyle

Samen slapen met de Co-sleeper

1051 views
Een prachtig staaltje design: dat is deze Co-sleeper zeker. Maar het bedje heeft meer in zijn mars. Deze kleine kameleon is namelijk als vrijstaand wiegje, mozesmandje, co-sleeper en als reisbedje te gebruiken. De wanden kunnen open, half open of dicht. Het materiaal is degelijk, het bedje solide. In elkaar zetten in een peulenschil: geen schroevendraaier en zelfs geen imbussleutel nodig! Co-sleeping, het samen slapen met je baby, kan nu veilig en makkelijk. Wat houdt je nog tegen?

Co-sleeper_samen slapen met je baby_natuurlijk ouderschap_veilige alternatieven om samen met je baby te slapen

Voordelen van co-sleeping

Steeds meer ouders slapen samen met hun baby in een bed. Daar zijn, normaal gesproken, wat risico’s aan verbonden en daarom wordt het afgeraden. Maar met een speciale Co-sleeper als dit bedje vallen deze risico’s weg en houd je alleen de voordelen over:

  • Betere nachtrust voor iedereen;
  • Makkelijker en comfortabel voeden;
  • Bevordert de hechting met je baby;
  • Vertrouwd bedje, overal en altijd, bevordert goed slaapgedrag;
  • Nachtelijke voedingen zijn minder storend: grote kans dat mama langer doorgaat met borstvoeding!
  •  Baby slaapt veilig en toch dicht bij je.

Co-sleeper_samen slapen met je baby_natuurlijk ouderschap_veilig samen met je baby slapen

De Co-sleeper is op dit moment in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Ik ben mama en kost € 339.95. Voor dat bedrag wordt de Co-sleeper wel geleverd als totaalpakket, dus inclusief draagtas, standaard, bedje en matrasje. Prijs is inclusief verzenden.

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!