Geen categorie

Rose is a rose

22 maart 2015

Als mama met twee meiden ben ik er gek op wanneer ik nieuwe webwinkels ontdek. Daarom was ik ook erg enthousiast bij het zien van het assortiment van Rose is a rose. Deze webwinkel verkoopt kleding voor  speciaal voor meisjes. Dus je raadt het al: veel jurken. Jurken die hetzelfde nostalgische gevoel uitstralen als die van Poppy London. Nu komt dat goed uit want met hoe verder de lente vordert hoe vaker ook mijn beide dochters weer gewoon een zwierig jurkje aan willen. Met blote benen welteverstaan.

Rose is a rose is een merk voor meisjes die van grapjes houden en van echte meisjes dingen zoals rokken die meedraaien als je danst, bloemen, vogeltjes en vooral de kleur roze! In elke collectie komen jurken en rokjes voor, soms met ruches, soms met lintjes en vaak met bloemen. Er horen dan natuurlijk bijpassende T-shirtjes en leggings bij.

Rose-is-a-rose-jurk-Bonnie-zwierige-jurken-voor-meisjes-vrolijke-jurken-voor-meisjes

Bij Rose is a rose ligt de nadruk op kwaliteit. Het kledingstuk moet lang mee kunnen gaan en mooi blijven. Daarnaast is comfort en oog voor detail ook belangrijk. Sommige kledingstukken zijn zelfs aan de binnenkant met mooie contrasterende stof afgewerkt. Mocht je dochter graag op de kop aan het klimmenrek hangen, of haar rokken optrekken om door een plas met water te lopen, ook dan ziet het er chique uit. Bij Rose is a rose is het kledingstuk aan de binnenkant vaak net zo mooi als aan de buitenkant.

Rose-is-a-rose-jurk-vlinder-zomercollectie-jurken-voor-meisjes-zomerjurkjes-voor-meisjes

Tijdens het ontwerpenwordtrekeninggehouden met de bewegings- en belevingswereld van een kind in elkeleeftijdscategorie. Baby’s moeten lekkerkunnenkruipen en bewegen. Daaromzijn hun rokken en  jurkjeskortzodatzeallebewegingsvrijheidhebben.

De collectie van Rose is a rose wisselt twee tot drie keer per jaar. Deze wordt altijd gebaseerd op de belevingswereld van de kinderen van ontwerpster Mijke Hoogervorst- de Luij. Ook komt inspiratie uit de romantische collecties van grote modehuizen zoals Dolce & Gabbana, Chanel en Luis Vuitton.

Rose-is-a-rose-jurk-Doortje-zwierige-jurken-voor-meisjes-vrolijke-jurken-voor-meisjes

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!