BabyspullenInterieurKinderkamerLifestyle

Puur Holland

570 views
Babykamers met een typisch Hollands tintje zijn inmiddels niet meer weg te denken. En terecht. Tinten als rood wit en blauw kun je gebruiken voor zowel jongetjes als meisjes. Webwinkel Puur Holland speelt handig op deze trend in en biedt een uitgebreide selectie van typisch Hollandse spulletjes. Eigenaresse Rianne Veldhoven maakt alle producten zelf. Daarbij maakt ze gebruik van mooie, zachte stoffen of sterk tafelzeil.
Puur Holland_Lifestyle voor de kinderkamer met ene Hollands tintje

De collectie bevat notitieblokjes, medicijn mapjes, labeldoekjes en hoezen voor je voedingskussen en nog veel meer. Ook aan je kleine meid is gedacht. Speciaal voor haar biedt Puur Holland een lijn met poppendekentjes.

Nog zo’n juweeltje uit de collectie van Puur Holland zijn de beklede vogelhuisjes. Deze vogelhuisjes zijn bekleed met een leuk Hollands stofje en lintjes. Ideaal voor het opvrolijken van de kinderkamer.

Puur Holland_lifestyle_ Hollands labeldoekje-Labeldoekje voor kinderkamer met Hollands thema

Review Puur Holland

De spulletjes van Puur Holland passen helemaal binnen de huidige trend. Ze zijn modieus, praktisch en bovendien heel betaalbaar. En daar houden wij van. Zo is GoodGirlsCompany weg van het luierzakje van Puur Holland. Deze is gemaakt van blauw-wit tafelzeil bewerkt met een molen van vilt en leuke lintjes. Er kunnen ongeveer vijf luiers in (maatje 3). Zo neem je makkelijk wat luiers mee zonder dat ze luiers vies worden in je (luier)tas.

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!