Geen categorie

Puck Unlimited

1 comment914 views
Meisjeskleding is er in overvloed, zoveel keuze uit merken en winkels. Maar wanneer je dochter maat 128 ( 6 jaar oud) heeft bereikt wordt het ineens een stuk lastiger leuke kleding in de juiste maat te vinden. Stop maar met zoeken want het merk Puck Unlimited is dé oplossing. Puck is NOT for kids < 6

Puck Unlimited is het bedrijf van Martine Glorie. Na bijna 20 jaar voor grote bedrijven als Mexx, Vanilia en Oilily gewerkt te hebben, zag zij begin 2010, zonder enige aanleiding, het licht. Na een slapeloze nacht was  haar droom geboren. PuckUnlimited! Binnen 8 nachtelijke uurtjes was haar businessplan klaar. Wist ze hoe het moest heten,  welke stijl, de fabrikant en zelfs de fotografe.

|

Volwassen trends voor kinderen

Puck Unlimited werd geïnspireerd door Martines dochter Puck. Puck is een stoere meid op de basisschool, maar ook een tiener, een zogenaamde tween en al een beetje een jonge vrouw. Aan de ene kant is zij nog een kind en aan de andere kant staat ze met één been in de volwassenheid. Puck vind de Disney film “The frog and the princess” geweldig, maar is ook groot fan van Katy Perry. Puck wil geen roze kleding met bloemen, maar de huidige volwassen modetrends alkeen dan voor haarzelf. Puck wil kleding met leuke prints, lekkere stoffen en zij wil er vooral veel combinaties mee kunnen maken. Dat is waar het meisjes kledingmerk Puck Unlimited voor staat.

Puck Unlimited

Puck Unlimited zag op 7 april 2010 het levenslicht. Na het enthousiaste ontvangst van de zomercollectie, volgde dit najaar ook een wintercollectie. In de webshop kun je met de handige mix and match functie eindeloos combinaties maken. Past dat jurkje bij die legging? En neem ik dan ook dat rokje er nog bij? Met welk shirt dan? Het voorstel dat de mix and match je geeft helpt je jouw coolste outfit te maken.

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

1 Comment

Praat mee!