Geen categorie

Puck Unlimited zomercollectie 2011

16 mei 2011
In maart schreef ik al over het kledingmerk Puck Unlimited. Dit kinderkledingmerk is speciaal geschikt voor meisjes vanaf maat 128. In dit blog schrijf ik over de Puck Unlimited Zomercollectie 2011.
Puck geniet van de zomer en dat zie je terug in haar kledingkast. Vanzelfsprekend is die hippe jumpsuit nog altijd aanwezig. Alle trendy meiden in de klas jumpen nu ook in een jumpsuit. Om dat echt zomerse gevoel te krijgen kiest Puck Unlimited zomercollectie 2011 nu voor een print met stoere bloemen. Toch een beetje meisjesachtig, maar bovenal fashion. Als fashionista draag je deze zomer fleurige bloemen met een felle fluor mix. Precies Puck: Puck Unlimited!

Puck Unlimited zomercollectie 2011 springt er uit

Puck Unlimited zomercollectie 2011 is deze zomer een mix en match van een blauw, wit of print met mooie ‘Delfts blauw’ bloemetje met oranje fluor. Alle kledingstukken uit de zomercollectie combineer je makkelijk met elkaar. Een fijne legging met een print tuniek of zo’n gave, korte short met een stoer topje. Trouwens, zo’n zomers jurkje staat stoer én sensueel zwierig tegelijk. Een mix en match voor bijzondere meiden. Laat die zon dus maar schijnen! Dan stapt Puck in haar trendy outfit op haar fiets naar het strand. Zeker weten dat zij er uit zal springen met haar opvallende oranje fluor details. Naast de bekende katoen met stretch tricot is er deze zomer prachtige soepele donkere jeans toegevoegd.

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!