Kinderkleding

Princess Ratbag

1 comment547 views

Princess Ratbag werd geïnspireerd door de twee dochters van oprichtster Candice Collier. De prinses en de ‘ratbag’ (Australisch voor wildebras, doerak). En door al die andere meisjes die een beetje van een prinses en een wildbras in zich hebben en van ongeduld trappelen om te laten zien wie ze zijn.
Zoals ze zelf zeggen “ Zodra een meisje in onze pettiskirts stapt straalt ze zelfvertrouwen uit terwijl ze ronddraait zal ze ieders aandacht trekken”. Prinses Ratbag laat meisjesachtige glamour herleven met een moderne draai.

Ervaring
Candice Collier was erg behulpzaam terwijl ik haar om foto’s vroeg. Momenteel is Prinses Ratbag de enige in Australië die pettiskirts verkoopt. En ze zou graag zien dat ook wij als Europeanen maar bovenal Nederlander kennis maakten met deze fantastische rokken.
Omdat Internet een global village van de wereld maakt, is het niet meer onmogelijk een authentiek product van ‘ Down Under’ te bestellen. Voorzien van plastic geld (Visa, Mastercard of American Express) kun je ook gewoon in deze webwinkel terecht. Dus al die moeders die opzoek zijn naar iets nieuws en altijd de eerste willen zijn ik zou zeggen…doen!

Candice liet speciaal weten “Vergeet niet om ‘International shipping’ toe te voegen wanneer je de inhoud van je winkelmandje afrekent. Dit vind je onder ‘miscelleanous items’.
Behulpzaamheid scoort altijd kortom een webwinkel met een dikke plus en zeer zeker een bezoekje waard.
Read article in English

Volg Princess Ratbag via Facebook, Twitter en hun blog.

Foto’s zijn eigendom van Princess Ratbag. Deze mogen niet zonder toestemming, gekopieerd of vermenigvuldigd worden.

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

1 Comment

Praat mee!