BabyspullenKinderen en baby'sLifestyle

Preciousgifts.nl

603 views
 Een kind is een geschenk dat je gegeven wordt. En als het eenmaal geboren is, omring je het met liefde, zorg aandacht en vaak heel vaak cadeautjes. Nou ja, dat hoef je niet zelf te doen dat doen anderen voor je. En als ze dat dan toch gedaan hebben en je bent opzoek naar een geschikt bedankje dan mag je Preciousgifts.nl niet overslaan.

Preciousgifts.nl verkoopt kant en klaar bedankjes maar ook losse materialen zodat jezelf je eigen unieke bedankje kunt maken. Daarnaast verkoopt Preciousgifts.nl alles wat aanstaande en kersverse moeders nodig hebben om het kraamfeest helemaal compleet te maken. Je vindt er onder andere kraamcadeaus zoals rompertjes, slabbetjes, mutsjes en badcapes die allemaal zijn voorzien van naam of tekst.


Bij sommige mensen zit het runnen van een eigen bedrijf in hun bloed. Dat geldt ook voor eigenaresse Nicky. En dat het iets te maken moest hebben met kinderen daar was ze heel zeker van. Nadat ze een jaartje kinderkleding verkocht had,stopte ze hiermee. Ze kon er haar creativiteit niet in kwijt.

Een zwangerschap en (web)onderzoek verder kwam ze op het idee kraambedankje te maken. In eerste instantie wilde ze de bedankjes zelf in elkaar te knutselen, gewoon lekker creatief. Leuk bedacht maar in de praktijk onhaalbaar. 50 bedankjes knippen, plakken en knutselen is toch lastig wanneer je vier kleine kinderen in huis hebt rondlopen. Ze verruilde het zelf maken voor het zelf inkopen en je creativiteit kon ze weer in de webwinkelpresentatie en opmaak kwijt.

Win een Preciousgifts rugzakje met naam

Nieuw in het assortiment van Preciousgifts.nl is de kinderrugzak. De rugzak is voorzien van de naam van je kind en daarmee ideaal voor op het kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of op school. Speciaal voor Trotse Moeders stelt Preciousgifts.nl een rugzakje met naam beschikbaar. Inschrijven kan t/m 4 juli 2010.

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!