Interieur Kinderen en baby's Kinderkamer Lifestyle speelgoed

Pomme

26 maart 2010

Heb jij dat ook? Die bijna onbeheersbare drang om bij de eerste aarzelende lentezonnestralen je huis helemaal te willen herinrichten? Krokusjes en narcissen hier, en paasmandje daar? Gelukkig zijn er voldoende webshops die leuke lifestyle artikelen voor kinderen verkopen. Pomme is zo’n winkel. Het verkoopt spulletjes die net even anders zijn dat die van de grote massa. Zeker de moeite waard voor de lifestyle-conscious moeder die graag haar eigen style ontwikkelt.

Pomme_babydekentjes_ledikantdekens voor de babykamer

Zo stuitte ik tijdens de grote voorjaarschoonmaak ook op de kinderkamers. Miss B.’s kinderkamer is nog heel stylisch verantwoord. Maar die van miss G. is ander verhaal. Het is nooit goed. Nou ja, In mijn ogen dan. Recent kreeg ze een nieuwe kledingkast om haar alsmaar verder uitdijende kledingcollectie in te herbergen. Wat nieuwe speelse haakjes aan de muur met daaraan vast enkele mandjes. Een slinger aan het plafond een decoratief kapstokje…en kriebelt het om de kamer nog wat meer te pimpen.

Pomme_ Ray Ray poppenhuis voor meisjes_lifestyle artikelen voor meisjes

Zo belandde GoodGirlsCompany op de site van Pomme. Een lieftallig winkeltje gevestigd in Brooklyn. Hun assortiment bestaat uit decoratieve woonaccessoires, speelgoed en cadeautjes. Vooral van de vrolijk gekleurde ledikantdekentjes, het grote poppenhuis (hebben!) en de handgemaakte Apoline lappenpop zijn we weg. Ik denk dat ik vast nog wel een leuk plekjes in de kamer van Miss G. kan vinden… .
Pomme_ Apoline pop-lappenpop_lifestyle voor de kinderkamer_lappenpoppen voor kidneren.

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!