Feestkleding

Pom Pom Casual wintercollectie 2010

23 juli 2010
Zoals ik al eerder schreef was ik totaal niet onder de indruk van de wintercollectie van Jil en Sil. Ik vond de kleding saai zonder echte grote uitblinkers. De fotografie liet nogal te wensen over wat styling en frisheid betreft. En ik beweerde dat Jil en Sil dit jaar verloren heeft van Pom Pom Casual. Sterker nog als ze slim zijn letten ze goed op en leren ze daardoor hoe het volgend jaar wél moet.

Lovende woorden en dat is een hele prestatie voor een kinderkledingmerk dat nu niet bepaald een vlekkeloze start bij mij kende. De statistieken logen er niet om in de afgelopen dagen. Veel lezers maar ook toevallige bezoekers kwamen op GoodGirlsCompany door onze recensie over de wintercollectie. Het was zelfs zo dat ik 4de stond in Google, zelfs boven de officiële website van Jil en Sil zelf (!) Kortom een beetje SEO of SEA lijkt me in hun geval geen overbodige luxe.

Pom-Pom-Casual-wintercollectie-2010-Pom-Pom_Silke-portlandshops-jurken-voor-refomeisjes

De wintercollectie van Pom Pom Casual is werkelijk om door een ringetje te halen. Het heeft echt alles; ruisende rokken, juwelen van jurken én niet onbelangrijk mooie accessoires die de outfits helemaal afmaken. De fotografie is prachtig en alles klopt eraan. Frisse, vrolijk ogende modellen. De sfeer binnen en buiten is prachtig weer gegeven met het matte licht dat de Nederlandse donkere winters zo kenmerkt. Ik vermoed dat Pom Pom Casual zo slim was te profiteren van de sneeuwrijke dagen van afgelopen winter. Het maakt niet uit hoe ze het gedaan hebben het gaat om het effect; zucht…ik heb zin in de aankomende winter!

Pom-Pom-Casual-wintercollectie-2010-Pom-Pom_Silke-portlandshops

Verschillende combinaties maken Pom Pom Casual uniek

Pom Pom Casual is van de details en dat komt deze winter prachtig tot uitdrukking. Neem bijvoorbeeld de bretels op sommige jurken dat net dat beetje stoere aan een kledingstuk geeft. De verschillende ophaalbandjes voor een extra pof effect. De verschillende ruches voor een typisch romantisch meisjesmeisjegevoel. Je ziet je dochter zo de kleding dragen voor een koele winterse luie zaterdag als voor een van die vele speciale momenten die de decembermaand telt. Het is de combinatie van klassiek, romantisch, stoer en robuust die de wintercollectie van Pom Pom Casual uniek maakt en cool. Dat gaat ook niet ongemerkt aan het buitenland voorbij want de eerste webshop waar ik de wintercollectie zag was Little Skye . Ik herkende het niet meteen als onze Pom Pom, maar 2 dagen later (goed zo!) had ook Pom Pom Casual haar wintercollectie op haar site staan.

Pom-Pom-Casual-wintercollectie-2010-Pom-Pom_Silke-portlandshops-mode-voor-refomeisjes

Zeer tevreden over service

In de afgelopen weken bestelde ik nog wat items uit de zomercollectie. Princess liep afgelopen zondag lekker te flaneren in haar Carmella dress en kreeg er verschillende positieve reacties op. Waar ik de eerste keer niet tevreden was over de service (lees hier), ben ik dat deze keer zeer zeker wel. En dat is allemaal te danken aan eigenaresse Jolanda van Pom Pom Shop. Pom Pom Shop bestaat nog niet zo lang en is speciaal in het leven geroepen om de foutjes die ik de eerste keer beschreef op te lossen. En met een zeer goed resultaat. Momenteel is de webwinkel gesloten wegens de vakantie maar vanaf 2 augustus kun je de wintercollectie online bestellen. En als ik kan kiezen tussen al die prachtige items zal ik zeker een order plaatsen!

Klik hier voor de Pom Pom Casual wintercollectie 2011

  • Reply
    Pom Pom Casual zomercollectie 2011 - GoodgirlsCompany
    24 februari 2015 at 21:06

    […] je de zomercollectie ziet”, schreef Sytske Tyboer aan mij naar aanleiding van ons blog over de wintercollectie van Pom Pom Casual. Daarin sprak ik lovende woorden over de kledingstukken die uit deze collectie kwamen. In de […]

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!