Geen categorie

Plog Tuuf’s world zomer 2015

27 februari 2015

In de afgelopen weken hebben we al verschillende zomercollecties bekeken. Voornamelijk voor de wat grotere meisjes. Als moeder met 2 grotere dochters, is dat toch iets meer mijn terrein. Maar nu ik weer een kleintje verwacht, begin ik er langzaam maar zeker aan te wennen om me weer op diverse babyafdelingen te bevinden. Zowel in de winkels als in webwinkels. Een van deze schattige merken is Tuuf’s World. Tuuf’s World heeft deze zomer een sportieve collectie geïnspireerd op de formule 1 voor de allerkleinste jongens en meisjes.

TuufsWorld_zomercollectie_babykleding_romper pakje_RosaWit
Voor de jongens is de collectie voorzien van gave printjes en emblemen die we kennen uit de Formule 1. Stoere sweaters met raceauto print in grijs/wit tinten en sportieve t-shirts met geblokte start vlaggen kunnen eindeloos gecombineerd worden met de stoere broekjes van jersey stof in marine of lichtblauw.

TuufsWorld_babykleding_zomercollectie-roze jurkje_SissiRoze_GoodGirlsCompanyDe kleine dames moedigen de stoere boys aan in hun jurkjes en tops in zacht roze tinten voorzien van lieve strikjes. Nu heb ik eigenlijk wel genoeg roze kleding en ben ik meer op zoek naar kleding in andere kleuren. Gelukkig heeft Tuuf’s World daar ook aan gedacht. Nieuw zijn de zilveren strikjes en printjes in het grijs/witte kleurenthema. Een echte eyecatcher is dan ook een wit jurkje met korte mouw voorzien van mooi zilveren strikjes middenvoor en strikjes op de voorzakjes.

Tuufs World_zomercollectie 2015_GoodGirlsCompany_SidraWit

In dit plog laat ik jullie een aantal mooie items van Tuuf’s World zien.

SONY DSCTuufs World_Sora Wit

Leave a Reply

CommentLuv badge

Instagram

Volg mij op Instagram!