Kinderen en baby's

PJ Basics pyjama’s

12 juni 2010
Houd jij ook zo van pyjamadagen? Gewoon een dag lekker niks doen behalve van je kinderen genieten terwijl je nog in je nachtkleding rondloopt? In dit huishouden maken we ons er regelmatig schuldig aan. Gelukkig hoef je je niet te schamen met een pyjama van PJ Basics. Deze zijn pyjama’s zijn gemaakt van mooie stoffen en mogen gezien worden.
Geen worden dat je kind graag in ze rond blijft lopen.
PJ Basics is een merk van onze eigen Nederlandse bodem. PJ Basics verkoopt klassieke kinderpyjama’s badjasjes, beddengoed, memo-boards, sloffen en bijpassende lampenkappen. Tijdloze dessins en goed te combineren kleurenconcepten.
Wanneer je de webwinkel bekijkt valt je de makkelijk te gebruiken navigatie op. Moeiteloos scroll je langs pyjama’s badjassen en reuze leuke sloffen (tip!). Dikke pyjama’s voor de winter en luchtige exemplaren voor de zomer. PJ Basics biedt een beetje luxe voor iedere nacht gemaakt met liefde voor je kind
Onder beschilder je pyjama kun je je eigen pyjama maken. Eentje die helemaal aan je persoonlijke stijl voldoet. De Paint your own PJ geschenkendoos bevat 4 verschillende kleuren verf, een kwast, verschillende voorbeeldjes en een goede kwaliteit wit jersey pyjamapak. De Pyjama’s zijn van 100% katoen en machinewas bestendig. En ook na het wassen blijft de verf mooi zitten.

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!