Kinderen en baby's Zwangerschap & Moederschap

Pinco Pallino studio ontwerpt geboortekaartjes met Eftelingfiguren

17 april 2014

Efteling geboortekaartjes voor baby's_Pinco Pallino StudioOp een lelieblad in de vijver van het grote Sprookjesbos, wordt tussen zorgzame elfen en vrolijke kabouters een baby geboren. Het kindje groeit op onder Sprookjesboom als een wonderlijk wezentje in de wereld van kikkers, prinsessen en eeuwig dansende rode schoentjes. Die droomwereld wordt nu werkelijkheid, want op sprookjesgeboortekaarten.nl kunnen kersverse ouders hun kindje de hoofdrol laten spelen in een van de eeuwenoude sprookjes van de Efteling.

“Voor ieder kind is de Efteling een feestje.” 

Pinco Pallino Studio maakt sprookjesachtige geboortekaartjes, die ouders online kunnen personaliseren. Na de geboorte bewerkt Pinco Pallino een foto van het pasgeboren baby-tje in de geboortekaarten, waarna het kleintje wordt omgeven door betoverende personages uit de Efteling. “Voor ieder kind is de Efteling een feestje. Wij vinden het geweldig dat we ook de allerkleinsten mogen meenemen in een wereld, waarin zij worden omringd door kleurrijke suikerhuisjes en nieuwsgierige geitjes”, aldus Elizabeth, eigenaresse en lead-designer van Pincopallino Studio.

Pinco Pallino_Studio_geboortekaartjes van de Efteling_Efteling-actie

Geboortekaartjes op schilderdoek
Pinco Pallino Studio vereeuwigt de zelf ontworpen Efteling-geboortekaartjes ook op schilderdoek.
Een uniek schilderij voor dat ene bijzondere plekje in de babykamer of als waardevol geschenk aan de grootouders. De studio maakt ook gepersonaliseerde schilderijen waarin oudere kinderen (3-8 jaar) kunnen schitteren tussen de sprookjesfiguren.

eftelingsprookjesgeboortekaart_Elizabeth_Pinco Pallino studio

Over Pinco Pallino Studio
Pinco Pallino Studio ontwerp, ontwikkelt en produceert dromerige sprookjesillustraties op allerlei verschillende gelegenheidskaarten. Pinco Pallino werkt onder andere samen met bedrijven als Sanoma Uitgeverijen, Albert Heijn, Kids in the City en de gemeente Rotterdam. De studio is modern en origineel, maar laat nooit de liefdevolle authenticiteit van sprookjes verloren gaan.

Efteling_Sprookjesgeboortekaar van Pinco Pallino Studio

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!