FeestkledingKinderkleding

Pettiskirts voor Koninginnedag

549 views
Pettiskirts-tutus voor meisjes-petticoats voor meisjes-GoodGirlsCompany-exclusieve jurkjes voor meisjes
Ik houd van pettiskirts en mijn dochters natuurlijk ook.De rokken gemaakt van lagen tulle zijn bij ons thuis een hit en niet aan te slepen. Als er een dag is waarop het is gerechtvaardigd om er feestelijk bij te lopen, dan is het Koninginnedag. Nog 3 dagen en dan is het zo ver.
Samen met je ouders in je mooiste kleding flaneren op de verschillende rommelmarkten.  Wat is er nu leuker voor kleine meisjes dan er op deze dag uit te zien als een prinses?  Je hoeft er helemaal niet over de top uit te zien om alle ogen op je gericht te krijgen.  Trek een pettiskirt aan en volia!
Soeciaal voor Koninginnedag selecteerde ik een aantal rood, witte blauwe zwierige rokken. Kies uit mooie tule rokken van Belle Amê, Oopsy Daisy Baby of Kaiya Eve.

Oopsy Daisy Baby
Kindergoed achterberg
American Dreamgirl

Josan
Trotse moeder van 3 lieve, grappige en intelligente dochters. Houdt niet (alleen maar) van roze maar ziet het leven wel door een roze bril. Geniet van kleine momenten en blogt voor moeders met dochters over moederschap, lifestyle, (natural) beauty, (kids) fashion, DIY's en alles wat ik leuk vind.

Praat mee!