Babyspullen Kinderen en baby's Lifestyle

Personalized pacifiers

21 juli 2009

Mijn dochtertje heeft dezelfde Personalized Pacifier als het plaatje hierboven. Natuurlijk hoef ik de print op de speen niet verder uit te leggen. De tekst spreekt voor zich. Ik kocht hem een half jaar geleden op een van de vele babybeurzen die ik als zwangere bezocht. Ik kon hem niet laten liggen, want ik vond hem zo schattig!
Ik was mij er totaal niet bewust van dat ze een must-have zijn. Of dat ik door de aankoop van dit speentje opeens tot de categorie ‘hippe mama’ behoor. In Nederland is het nog redelijk onbekend, maar in Amerika is Personalized Pacifiers een begrip.

Personalised pacifiers_GoodGirlsCompany_hoe voorkom je dat je de verkeerde fopspeen meeneemt

De webshop kreeg aandacht in meer dan 85 tv shows. Ook wereldwijd verschenen er meer dan 200 publicaties over. Dat alles had ook te maken met een wel heel bijzonder klant. Er was een wereldburger die een 14 karaats witgoud exemplaar bezaait met diamanten ontving. Wie het was? Shiloh Nouvell. Inderdaad de dochter van Brad Pitt en Anglina Jolie.

Met of zonder diamanten Personalized Pacifiers is opgericht met een doel; het voorkomen van SPS. Het Shared Pacifiers Syndrome.

Personalised pacifiers_GoodGirlsCompany_ongewild delen van fopspenen in kinderdagverblijf voorkomen

Wat is het Shared Pacifier Syndrome?

Denk jij nu “SPS? Daar heb ik nog nooit van gehoord!” Denk dan nog eens na. Waarschijnlijk herken je dit volgende voorbeeld wel. Mijn dochtertje kwam na een dag kinderdagverblijf terug met een speen in haar mond. Bij het zien van de print op de speen gingen bij mij een alarmbel af. Volgens papa was er niks aan de hand, want dochterlief had toch ook zo’n speen?!
Ja, inderdaad ze had er wel zo een maar niet op het kdv. Toen ik het ding uit haar mond viste viel me op hoe smerig hij was. Zonder aarzelen, smeet ik hem direct in de prullenbak. Het idee dat mijn dochtertje op zo’n vieze speen van een ander kind had zitten sabbelen…bah!
SPS betekent Shared Pacifier Syndroom; die momenten waarop je kind ongewild, per ongeluk op de speen van een ander sabbelt of haar speen met een ander kind deelt. Bacteriëntechnisch gesproken is dat zeg maar niet altijd een goed idee.

Personalised pacifiers_fopspeen van Shiloh Jolie-PittGoodGirlsCompany_bling bling fopspenen_

Een fopspeen van 17 duizend dollar

Daarom bedacht Personalized Pacifiers de speen met naam. Zeg maar dag tegen stickers, pleisters met naam, watervaste stift of zogenaamde unieke Bibi speenprintjes (die dan iedereen blijkt te hebben) en bestel vanaf nu je speen met naam, grappige tekst of bezaaid met Swarovski kristalletjes.

Voor de rijkeren onder ons is het mogelijk een zelfde speen als Shiloh aan te schaffen. Hij is gemaakt van wit goud met 278 witte diamantjes. Waren je ouders vroeger vermogend dan werd je met een zilveren lepel in je mond geboren. Voor 17,000 dollar verruil je die lepel voor een witgoud speentje. Dat is wel zo prettig voor die baby 😉

Wil je ook een bling bling speen maar voor minder geld?
Kijk dan eens op Pink Taffy Design en jewelery and babybling

Wil je een fopspeen met naam? Kijk dan even op Mijnfopspeen.

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Instagram

    Volg mij op Instagram!